Ostalo > Razne offtopic teme :)
Moj je skut bolji od tvog jer.........
Tomi_ZG:
--- Citat: SF2 Freak - 12 Studeni, 2018, 19:39:44 ---Cek imaš stara crijeva od karba :o Bome runner je za svaku pohvalu. Ja sam mislio da si to mjenjao.
Da znam da si taj bacio ali isto znam da si tamo po Zagorju bacao kuglice (komadici iglicastoga) iz svjecice. JEl to taj iglicasti koji je unutra i dalje ili sam nesto propustio.
Pa normalno tko je vidio mjenjati dobavljač goriva cilindru. To samo rade pjurdetisti. :toothy12:
--- Kraj citata ---
Da da sva crijeva su stara,ovo od ulja bi još vozilo al je bilo poglodano di dodiruje airbox pa nisam htio riskirat
Komadiće igličastog sam isčeprkao iz svječice sa štapom nađenim na cesti tada kad smo išli iz Oroslavlja i još jednom kad sam išao na posao,al od tada je mir ;D
--- Citat: dino73n - 12 Studeni, 2018, 19:43:35 ---BTW sta je sa pumpom za gorivo kod tvog runnera? Jel i sad orginalna ili di morao mjenjat. Inace im ta pumpa nije jača strana. Na dosta runnera il otkaže ili bar procuri.
--- Kraj citata ---
Pumpa nikad dirana,još jedna zanimljivost je da mi nikad nije žarulja krepala na runneru
dino73n:
Sigurno si ga nekad pošpricao svetom vodicom. Drugog objasnjenja nema.
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
Tomi_ZG:
Nije moj runner baš svet,dosta toga je i krepalo
SF2 Freak:
--- Citat: Tomi_ZG - 12 Studeni, 2018, 19:35:24 ---Btw da zalepio mu je al to je bilo minimalno ribanje od pol sekunde koje se jedva poznalo na klipčini,pa ti idi u Grašu prek Laza :laughing7:
--- Kraj citata ---
PJUREDT JE ZARIBAO :rofl1: :jumping: :rofll: :vidiga: :party0049:
Da da da ljudi moji eto vam istine koja se skriva sada je sve izaslo na vidjelo. To je ono kaj se presucuje. Reci nam samo Corectore jeli to isto bilo prije nego li si znao popraviti pumpu goriva kao na Sljemenu :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:
OVO JE ISTINA O PJURDETU
Tako neka se nazove tema mole se modovi :laughing7:
Pjurdetova LAŽNA slava je pala kao TWINS u New Yorku.
Tomi ocekuj da budeš bio blokiran je ovo kaj si napravio ne pojmljivo je za Pjuredtistu.
SF2 Freak:
--- Citat: Tomi_ZG - 12 Studeni, 2018, 19:53:22 ---Nije moj runner baš svet,dosta toga je i krepalo
--- Kraj citata ---
Ma jasno je , pa krepaju stvari potrosni materijali i kaj ja znam ali ne pišeš gluposti da je vječno. Pukla ti prirubnica i kaj sada boli te briga metni novu i gas. Ali onda kada te netko pita jel ti ikad pukla prirubnica onda se ne praviš gljiva ine kažeš " Prirubnica ? KAj je to ? NE , nikada nije pukla to nikada ne ode na piaggu"
Ovo sam uzeo za primjer , kakav si ti sreckovic tebi cak i nije pukla prirubnica :laughing6: :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju