Ostalo > Razne offtopic teme :)
Moj je skut bolji od tvog jer.........
Tomi_ZG:
Suhi jedino je malo crijevo za ulje od pumpe do karba novo,sva ostala crijeva uključujući kočione lajtunge su original prva ugradnja
Igličasti koji si vidio nije unutra,taj je bačen
Karburator je isto original,ko je vidio to mijenjat ;D
Btw da zalepio mu je al to je bilo minimalno ribanje od pol sekunde koje se jedva poznalo na klipčini,pa ti idi u Grašu prek Laza :laughing7:
SF2 Freak:
--- Citat: Tomi_ZG - 12 Studeni, 2018, 19:35:24 ---Suhi jedino je malo crijevo za ulje od pumpe do karba novo,sva ostala crijeva uključujući kočione lajtunge su original prva ugradnja
--- Kraj citata ---
Cek imaš stara crijeva od karba :o Bome runner je za svaku pohvalu. Ja sam mislio da si to mjenjao.
Da znam da si taj bacio ali isto znam da si tamo po Zagorju bacao kuglice (komadici iglicastoga) iz svjecice. JEl to taj iglicasti koji je unutra i dalje ili sam nesto propustio.
Pa normalno tko je vidio mjenjati dobavljač goriva cilindru. To samo rade pjurdetisti. :toothy12:
zvonkec92:
Kad smo vec kod crkavanja na cesti ( tu ne racunamo mjenjanje radilice, blokova, 7 termogrupa itd ) moj rocky je najvise odvozio, oko 40 tkm a samo jednom ostao na cesti i to jer se istekala zica sa bobine... Sve ostalo samo pali vozi.. Morat cu opet osposobiti taj večan skuter
SF2 Freak:
--- Citat: zvonkec92 - 12 Studeni, 2018, 19:41:02 ---Kad smo vec kod crkavanja na cesti ( tu me racunamo.mjenjanje radilice, blokova, 7 termogrupa itd ) moj rocky je najvise odvozio, oko 40 tkm a samo jednom ostao na cesti i to jer se istekala zica sa bobine... Sve ostalo samo pali vozi.. Morat cu opet osposobiti taj večan skuter
--- Kraj citata ---
Daj mi reci samo jel je ajnspric ili karbos ? :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:
Na ovoj kilometrazi 2x se mjenja radilica na pjurdetu zbog cementacije koja je slaba.
Tako je osposobi ti Zvonkec Rockya , nece tebi nitko govoriti kolko ces ti kilometara sa kinezom natuc bez kvarova. :headbang:
dino73n:
--- Citat: Tomi_ZG - 12 Studeni, 2018, 19:35:24 ---Suhi jedino je malo crijevo za ulje od pumpe do karba novo,sva ostala crijeva uključujući kočione lajtunge su original prva ugradnja
Btw da zalepio mu je al to je bilo minimalno ribanje od pol sekunde koje se jedva poznalo na klipčini,pa ti idi u Grašu prek Laza :laughing7:
--- Kraj citata ---
BTW sta je sa pumpom za gorivo kod tvog runnera? Jel i sad orginalna ili di morao mjenjat. Inace im ta pumpa nije jača strana. Na dosta runnera il otkaže ili bar procuri.
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju