Ostalo > Razne offtopic teme :)
Moj je skut bolji od tvog jer.........
SF2 Freak:
--- Citat: SF2 Freak - 12 Studeni, 2018, 19:32:46 ---Eto neka Tomi kaze jel zacvika pjurdet kod Laza :frajer:
--- Kraj citata ---
--- Citat: SF2 Freak - 12 Studeni, 2018, 19:54:24 ---
--- Citat: Tomi_ZG - 12 Studeni, 2018, 19:35:24 ---Btw da zalepio mu je al to je bilo minimalno ribanje od pol sekunde koje se jedva poznalo na klipčini,pa ti idi u Grašu prek Laza :laughing7:
--- Kraj citata ---
PJUREDT JE ZARIBAO :rofl1: :jumping: :rofll: :vidiga: :party0049:
Da da da ljudi moji eto vam istine koja se skriva sada je sve izaslo na vidjelo. To je ono kaj se presucuje. Reci nam samo Corectore jeli to isto bilo prije nego li si znao popraviti pumpu goriva kao na Sljemenu :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:
OVO JE ISTINA O PJURDETU
Tako neka se nazove tema mole se modovi :laughing7:
Pjurdetova LAŽNA slava je pala kao TWINS u New Yorku.
Tomi ocekuj da budeš bio blokiran je ovo kaj si napravio ne pojmljivo je za Pjuredtistu.
--- Kraj citata ---
dario007:
Moram upozoriti da je tema o skuterima,ako imate sta pametno za i protiv pisite.
Ovakva javna prozivanja nekog lazovom i slicnim nazivima necu tolerirat.Zadnji put je tema zavrsila na pas mater i nije to okej,jer svi citaju.
Ja znam da ste si vi okej i da je to vama normalno,ali suzdrzite se ovako javno,inace cijela tema ide u smece!
Ovo se prvenstveno tebe Sf2Freak tice.
zvonkec92:
Suhy u ispovjedaonicu ajde, Corectore takoder :icon_biggrin:
U ovih par dana ste toliko zgrešili da vam ni sveti Sava nece oprostit
dacerovs:
--- Citat: dario007 - 12 Studeni, 2018, 20:41:35 ---Moram upozoriti da je tema o skuterima,ako imate sta pametno za i protiv pisite.
Ovakva javna prozivanja nekog lazovom i slicnim nazivima necu tolerirat.Zadnji put je tema zavrsila na pas mater i nije to okej,jer svi citaju.
Ja znam da ste si vi okej i da je to vama normalno,ali suzdrzite se ovako javno,inace cijela tema ide u smece!
Ovo se prvenstveno tebe Sf2Freak tice.
--- Kraj citata ---
Ma nije problem ova tema, nek se prepiru, zato je i dignuta tema da se vide neka stvari o skuterima i tjt.
Ali zasto trovat sve teme, zasto se svadat u 10 tema i po ne znam koji put.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Corector:
Cekam i cekam dal ce me konacno spustiti, i samo okolisa :toothy12:
Reci cu im da ti dignu i stup i Bou ako ovako lose nastavis, znam objasnit di zivis!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju