Ostalo > Razne offtopic teme :)
Moj je skut bolji od tvog jer.........
Tomi_ZG:
Moj skuter je bolji od tvog jer već 64 000km vozi sa original klipčinom i cilindrom,blokovima,getribom,kuplungom,zvonom,diskovima,crijevima,vilicama...
Moj skuter je bolji od tvog jer već 49 000km nisam otvarao blokove,a ni stavio nove karike
Moj skuter je bolji od tvog jer već skoro 30 000km vozi sa oštećenim igličastim i oštećenim dosjedom na klipnjači
Moj skuter je bolji od tvog jer mi nikad nije zalepio zbog neuštelanog karburatora
Moj skuter je bolji od tvog jer je jedan od najdugovječnijih 50ccm karbosa na forumu
Iznesene su žive činjenice ;D
Corector:
--- Citat: SF2 Freak - 12 Studeni, 2018, 19:22:29 ---Ne zaboravi kada si kod gyma ostao sa pjurdetom. Onda sam ti Francuski akumulator davao da upalis zamorce pjurdeta.
Takoder ne zaboravi kada ti je misteriozno zacvikao skuter kada si se spustao niz Laz. Bio je i Tomi sa nama moze biti svjedok. I tu je pjurdet kihnuo. Sjecam se kako su ti se ruke tresle i glas drhtao od straha. :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Neprocjenjivo kada pjurdet rikne. :toothy10:
--- Kraj citata ---
Pa ja sam to sve rekao gore :headbang: haha
Meni da ruke.drhte??? Hahaha stari moj jedina pickica koja cmozdri nad skuterom si ti :laughing6: Jesi isao plakat u Sisak, ko drveni si samo produzio ravno bez okreta :laughing6:
Sve sam rekao, ne moras biti papagaj , a dje od toga NEMA Francić :laughing7: Nije to peza j#bote da me.mozes zajebavati kao sto ja ubijam pezu i njenog glasnogovornika :toothy9:
PS stigo bata Tomi, vrijeme je da se povucem :toothy9:
ISPOSTOVAT CU batu Tomija i njegovog Runnera, cestitkenogo mi se svidja statistika naspram peza fijaska :D
SF2 Freak:
--- Citat: Tomi_ZG - 12 Studeni, 2018, 19:25:10 ---Moj skuter je bolji od tvog jer već 64 000km vozi sa original klipčinom i cilindrom,blokovima,getribom,kuplungom,zvonom,diskovima,crijevima,vilicama...
Moj skuter je bolji od tvog jer već 49 000km nisam otvarao blokove,a ni stavio nove karike
Moj skuter je bolji od tvog jer već skoro 30 000km vozim sa oštećenim igličastim i oštećenim dosjedom na klipnjači
Moj skuter je bolji od tvog jer mi nikad nije zalepio zbog neuštelanog karburatora
Moj skuter je bolji od tvog jer je jedan od najdugovječnijih 50ccm karbosa na forumu
Iznesene su žive činjenice ;D
--- Kraj citata ---
Crijeva si mjenjao ako se ne varam :icon_scratch:
A ovo 2. vidio sam taj iglicasti , ali mi nepojmljivo da se to dalje vrti unutra.
Za blokove mogu reci da si mi tu za petama i sa sigurnoscu kazem jedan od najdugovjecnijih 50cc skutera. Kolko god to smjesno bilo i znamo da je skuter na izdisaju mališa se i dalje neda. :icon_thumright: Jer to je karbos
E da Tomi kolko puta si mjenjao svoj karburator ? Predpostavljam nikada dok na pjurdetu na ovoj kilometrazi sigurno bi bar jednom mjenjao pumpu a mozda i i 2. ,a ako te zadesi peh mozda i 3x :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Corector:
Pusti Batu Tomija na miru i ne podjebavaj za potrosni materijal, prihvati da su svi skuteri bolji od tvoje peze koja kosta kao Lamborgini hahahah
SF2 Freak:
--- Citat: Corector - 12 Studeni, 2018, 19:26:20 ---
--- Citat: SF2 Freak - 12 Studeni, 2018, 19:22:29 ---Ne zaboravi kada si kod gyma ostao sa pjurdetom. Onda sam ti Francuski akumulator davao da upalis zamorce pjurdeta.
Takoder ne zaboravi kada ti je misteriozno zacvikao skuter kada si se spustao niz Laz. Bio je i Tomi sa nama moze biti svjedok. I tu je pjurdet kihnuo. Sjecam se kako su ti se ruke tresle i glas drhtao od straha. :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Neprocjenjivo kada pjurdet rikne. :toothy10:
--- Kraj citata ---
Pa ja sam to sve rekao gore :headbang: haha
Meni da ruke.drhte??? Hahaha stari moj jedina pickica koja cmozdri nad skuterom si ti :laughing6: Jesi isao plakat u Sisak, ko drveni si samo produzio ravno bez okreta :laughing6:
Sve sam rekao, ne moras biti papagaj , a dje od toga NEMA Francić :laughing7: Nije to peza j#bote da me.mozes zajebavati kao sto ja ubijam pezu i njenog glasnogovornika :toothy9:
PS stigo bata Tomi, vrijeme je da se povucem :toothy9:
--- Kraj citata ---
NEmožeš priznati opet :toothy10: :toothy10: :toothy10: Da da povuci se sada jos kada Tomi potvrdi da je kihnuo pjurdet kod Laza to ce biti Kraj pjurdetovog nikada zapocetoga pocetka. :wav:
Eto neka Tomi kaze jel zacvika pjurdet kod Laza :frajer:
Ili ces blokirati Tomia na mobu kao i Zvonkeca jer svi koji kazu istinu o pjurdetu koja se tebi ne svidi odmah ih likvidiraš.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju