Ostalo > Razne offtopic teme :)
Moj je skut bolji od tvog jer.........
srunner221:
--- Citat: SF2 Freak - 12 Studeni, 2018, 18:46:41 ---
--- Citat: srunner221 - 12 Studeni, 2018, 18:44:05 ---Sve citam i fkt mi je smijesno ovo prepucavanje vec....
Svakom je njegov skuter najbolji, svi kupujemo po sebi ono sto zelimo i nema razloga za omalovazavanje drugog... jedno su lagano provokacije iz zajebancije.... Sa svojim runnerom sam u 3-4 mj otkako je kod mene napravio skoro 5tkm s time da je mj dana bio bio u garazi jer sam bio s autom na godisnjem... problema nisam nikad imao... ostavio me nije nikad i eto meni je moj najbolji...
--- Kraj citata ---
Ali pjurdet nikome nije najbolji :toothy9: , a onda jos kada takvi ljudi izjave takvu glupost. Talijani koji su proizveli takav drek smiju mu se u facu. Cijeli forum se smije u facu takvom liku koji LAŽE sam sebe.
--- Kraj citata ---
Imao sam 3x pjurejet i 1x ditech, bio sam extra zadovoljan s njima dok mi pumpa nije krepala i onda me "majstor" u petrusevcu zavaljo.... ko zna mozda ga nekad i uzmem pa probam naucit slagat to ali za sad nemam zivaca...
Speedfight nisam imao i ga je imo brat, zanimljiv skuter ali ne po mojoj mjeri jer sam fan gilere... imao sam i apriliu sr50 morini karb i extra zadovoljan sam bio s njime... jedino sto nikad nisam imao je minareli i najmanje me privlaci...
SF2 Freak:
--- Citat: srunner221 - 12 Studeni, 2018, 18:55:19 ---
--- Citat: SF2 Freak - 12 Studeni, 2018, 18:46:41 ---
--- Citat: srunner221 - 12 Studeni, 2018, 18:44:05 ---Sve citam i fkt mi je smijesno ovo prepucavanje vec....
Svakom je njegov skuter najbolji, svi kupujemo po sebi ono sto zelimo i nema razloga za omalovazavanje drugog... jedno su lagano provokacije iz zajebancije.... Sa svojim runnerom sam u 3-4 mj otkako je kod mene napravio skoro 5tkm s time da je mj dana bio bio u garazi jer sam bio s autom na godisnjem... problema nisam nikad imao... ostavio me nije nikad i eto meni je moj najbolji...
--- Kraj citata ---
Ali pjurdet nikome nije najbolji :toothy9: , a onda jos kada takvi ljudi izjave takvu glupost. Talijani koji su proizveli takav drek smiju mu se u facu. Cijeli forum se smije u facu takvom liku koji LAŽE sam sebe.
--- Kraj citata ---
Imao sam 3x pjurejet i 1x ditech, bio sam extra zadovoljan s njima dok mi pumpa nije krepala i onda me "majstor" u petrusevcu zavaljo.... ko zna mozda ga nekad i uzmem pa probam naucit slagat to ali za sad nemam zivaca...
Speedfight nisam imao i ga je imo brat, zanimljiv skuter ali ne po mojoj mjeri jer sam fan gilere... imao sam i apriliu sr50 morini karb i extra zadovoljan sam bio s njime... jedino sto nikad nisam imao je minareli i najmanje me privlaci...
--- Kraj citata ---
TO JE TO O CEMU JA PRICAM. Pjurdet nije vjecan i na njemu morate imati obavezno ispravan brojac kilometara jer od 15000-20000 zagarantirano ode pumpa , a iznad 20000 odalzi cementacija na radilici. To je surova istina.
Speedfight je odlican skuter ja se našao u njemu kao ti u gileri. Osobno mislim da piaggio ima vise nepotrebnih potrosnih djelova i zbog toga nisam fan piagga.
Gilera je prica za sebe , meni je lijepa i fora mi je ta grba iako znam da je uzasno ne prakticna.
Morini karb samo rijeci hvale za tu masinu. Da nije raritet i da ima vise djelova za nju vjerujem da bi uz Peugeota imao i italjeta formulu LC 50cc. Kako klinac frend je imao taj skuter AC i znam da je sa nama dvojicom (cca 120-130kg) isao po cuki 110 120) Da laze i 40kmh to je super s obzirom da smo mi balvaci nabacuili gore LEovince( samo je pisalo zelenim slovima Leovince) i bubnuli neke rolice bzvz unutra. Kasnije i skuzili di idu federi od kvacila pa smo i to onda slozili. Skuter je isao ko sotona. Dns kada skinem taj prijenos sve je unutra cakleno i kromirano. Visoke kvalitete i sve sa paznjom napravljeno. Ta masina je definitivno uz peugeot najkvalitetnija masina.
Peugeot = Morini :icon_thumright:
Svrstao bih ja i Hondu ovdje pod jednakost ali Honda je bas jako zblokirana. JE kvalitetna ona i nece te ostaviti nigdje ali fakat ne ide :sad1:
Corector:
EXTRA ZADOVOLJAN koliko sam samo to cuo puta za Purejeta :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Francić, DA LI SI IKADA IMAO PIAGGIO?
NISI! Onda čmrlji jer nemas pojma o cemu pricas. Sjedi na tu tutu i cuti tamo jer kakas samo sebi. Da bi se pokakao po necemu, moras to prvo imati, i onda pobjeci od drekeca kao sto sam ja ucinio s pezom :laughing6: :laughing6:
Da li sam ja ikada imao Pezu?
Ooo kesam sunce ti j**** krvavo, i speedfighte 1 i 2 i jet force i vivacity i elystar, sunce ti poljubim jesam se ispatio sa svakim. Jedino speedfight 2 ko nov s 3 soma km je bio ok.
EX pjurdzetisa. Pa j****u sve...
Da si isao kod mene a ne "majstora" u Petrusevcu kojo je sjebao i mene u pocetcima pa mi se Suhi ruga jer je stao Nrg na Sljemenu, a nakon mene nikada, bio bi vjecno i EXTREMNO zadovoljan :headbang:
Meni je bitno da me je peza fan ISPOSTOVAO :laughing6:
I kaj cete vas 2, 3 . Pezama pa ja imam vise purejeta nego sto vas ima hahaha :toothy12:
Peza je tesko sranje i gubi u usporedbi od svakog agregata, cak i najvece zamorcadi purejet, koje sam na srecu uzdignuo do vjecnosri :headbang:
Francić, Purejet je bolji od Peze. Piaggio je bolji od peze.
Na pezu SF2 se normalan covjek u opremi nemre sjesti jer je kao WC skoljka :toothy12:
Peza SF2 je radjena za tinejdjere i djecu u razvoju, na tome normalan covjek izlgleda kao na WC skoljci :laughing7: :laughing7:
SF2 Freak:
Ne zaboravi kada si kod gyma ostao sa pjurdetom. Onda sam ti Francuski akumulator davao da upalis zamorce pjurdeta.
Takoder ne zaboravi kada ti je misteriozno zacvikao skuter kada si se spustao niz Laz. Bio je i Tomi sa nama moze biti svjedok. I tu je pjurdet kihnuo. Sjecam se kako su ti se ruke tresle i glas drhtao od straha. :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Neprocjenjivo kada pjurdet rikne. :toothy10:
srunner221:
Corectore cuo sam ja za tebe ali nisam znao ni gdje se nalatis ni kontakt nisam imao... magdic mi je reko da si odlican za to ali mi ne znao rec samo okvirno di se nalazis a ne pada mi na pamet od kuce do kuce... sad bi i uzo mozda jednog za svaki dan ovako ali previse me kostaju popravci a ne znam ih slagat... ovo ljeto sam imao 2x runner purejet u odlicnom stanju vizualno ali su me pumpe jebale i prodo sam ih a kupio sam po odlicnoj cijeni....
I da, skoro sam zabb na zvonkeca.. imao sam ja godinamaaaa i velikog jinluna sa kitom i nikad ali nikad nisam imao neki kvar na njoj... odrzavanje je bilo nikakvo jer sam mijenjao remen tek kad bi puko... i tako i ostale stvari... doduse to sam imao ko klinac...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju