Ostalo > Razne offtopic teme :)
Moj je skut bolji od tvog jer.........
SF2 Freak:
--- Citat: Lezz22 - 12 Studeni, 2018, 17:50:48 ---
--- Citat: Corector - 12 Studeni, 2018, 15:40:13 ---I to je to. A sad usporedi svoje zamorce u 3.5 godine :laughing7:
--- Kraj citata ---
godisnje u kompletu mijenjam remen, rolice, sustice, centralni feder (250kn)
vakum pumpica 100kn
cdi 100kn
svjecica svake 2 god 24kn
i to je to u 3 godine odprilike neracunajuci gluposti vezano uz styling i dijelove koji su ispravni zamijeniti kao zarulje sa halogenih na led itd...
ukupno skoro 1000kn na 3 god 330kn godisnje
tako da msm da je ovo sasvim pristojna cifra
a ovo sto mijenam godisnje remen,rolice.... to mi je jednostavno radi reda da se nemoram zajebavat koliko remen jos moze izdrzat i tako to
i racunaj da skuter dnevno prodje 50ak km i vozi se bilo hladno ili ne
--- Kraj citata ---
Stari tvoja pila je mrska i super izgleda. 330kn godisnje je niš tolko dodje samo mikroremen i remen od piagga zajedno. tako da ti ipak peugeot uštedio novce za razliku od piagga koju guta novce i benzin
Corector:
Frencić, pa jel ti znas razlog tome? Hahah isto kao i vecini ostalih problema :toothy12: Najgore je kad ne znas sto ga muci, uvijek imas knedlu u grlu....
@ Lezz, pa koliko si ti presao kilometara u 3.5god?? Slutim li extremne brojke :icon_scratch:
Ljudi, najvise volim kad me peza fan ispostuje :laughing1:
Sta da Vam.kazem, ja pezu necu nikad ispostovat, ali purejeta se jednostavno mora :headbang:
SF2 Freak:
--- Citat: Corector - 12 Studeni, 2018, 18:18:58 ---Frencić, pa jel ti znas razlog tome? Hahah isto kao i vecini ostalih problema :toothy12: Najgore je kad ne znas sto ga muci, uvijek imas knedlu u grlu....
@ Lezz, pa koliko si ti presao kilometara u 3.5god?? Slutim li extremne brojke :icon_scratch:
Ljudi, najvise volim kad me peza fan ispostuje :laughing1:
Sta da Vam.kazem, ja pezu necu nikad ispostovat, ali purejeta se jednostavno mora :headbang:
--- Kraj citata ---
NE tražim razlog jer skuter pali. Kak da otklonim kvar ako ga nema. NE kuzim pojasni mi. Kako da popijem vodu iz prazne case , kako natjerati tebe da ne LAŽEŠ kada si takav kakav jesi - LAžljivac.
Slutim li ja novu LAŽ :icon_scratch:
srunner221:
Sve citam i fkt mi je smijesno ovo prepucavanje vec....
Svakom je njegov skuter najbolji, svi kupujemo po sebi ono sto zelimo i nema razloga za omalovazavanje drugog... jedno su lagano provokacije iz zajebancije.... Sa svojim runnerom sam u 3-4 mj otkako je kod mene napravio skoro 5tkm s time da je mj dana bio bio u garazi jer sam bio s autom na godisnjem... problema nisam nikad imao... ostavio me nije nikad i eto meni je moj najbolji...
SF2 Freak:
--- Citat: srunner221 - 12 Studeni, 2018, 18:44:05 ---Sve citam i fkt mi je smijesno ovo prepucavanje vec....
Svakom je njegov skuter najbolji, svi kupujemo po sebi ono sto zelimo i nema razloga za omalovazavanje drugog... jedno su lagano provokacije iz zajebancije.... Sa svojim runnerom sam u 3-4 mj otkako je kod mene napravio skoro 5tkm s time da je mj dana bio bio u garazi jer sam bio s autom na godisnjem... problema nisam nikad imao... ostavio me nije nikad i eto meni je moj najbolji...
--- Kraj citata ---
Ali pjurdet nikome nije najbolji :toothy9: , a onda jos kada takvi ljudi izjave takvu glupost. Talijani koji su proizveli takav drek smiju mu se u facu. Cijeli forum se smije u facu takvom liku koji LAŽE sam sebe.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju