Ostalo > Razne offtopic teme :)

Moj je skut bolji od tvog jer.........

<< < (13/23) > >>

Corector:
Tocno! Na purejetu mijenjas samo neke dijelove:

- crijeva goriva nakon 15god
- crijevo kompresora 25cm nakon 15god
- spuzvu filtera zraka
- klizace
- mikroremen i remen
- svijecicu
- akumulator
- gume
- antifriz

A imas i extrema koji su samo svijecicu i akumulator promjenili!!!!

Evo jedan vic. Nestanu 2 peze preko noci i nadju se vrlo brzo jer su "majstori" postali pacenici preko noci. :laughing7:

I pricajmo malo o purejet PROBLEMIMA u 3.5 godine.

1. Plavi Nrg50.
 Netom nakon kupnje, Nrg purejetu je crkla pumpa na Sljemenu. Od tada vise nikad nije stao 2 godine i 20tkm.

2. Runner 70
Izdusio mi akumulator na Gileri nakoj par mjeseci pacenja. Crkla mi pumpa na gileri netom nakon kupnje, i crkla mi nova nakon 10mj. Od tada vise nikada. Par puta je zatrokirala kakon sam imao praksu koristiti rabljene svijecice iz otpada... I imao sam lepljenje s polinijem nakon par min je odlepio zbog potrosenih karika, al nije stao.

3. Crni Nrg50
Zatrokirao drugi Nrg purejet na Maksimiru, ali NIJE STAO I DOSAO JE U GETO! Nakon 3 god svakodnevnog koristenja.

I to je to. A sad usporedi svoje zamorce u 3.5 godine :laughing7:

SF2 Freak:

--- Citat: dario007 - 12 Studeni, 2018, 12:45:33 ---Mene zanima kako je i zasto pocela ROUND 2 ? :dontknow:

--- Kraj citata ---
Jer je Pjurdeto poceo kasljati i rikavati. SImple as that  :laughing7: . sada svi znaju da pjurdet nije kvalitetan i nije vječan.

Bog i Peugeot  :headbang:

Corector:
Frencić, khm khm. Neka je i pjurdzet zakasljao indovezao se doma bez problema :laughing7:

A sad nam kazi sve o pezi.... Zasto nije recimo palila ispred Tik :glasses9: taka??

Set od sljedecih 50 peza pokvarenih pitanja je tu :toothy10:

Lezz22:

--- Citat: Corector - 12 Studeni, 2018, 15:40:13 ---I to je to. A sad usporedi svoje zamorce u 3.5 godine :laughing7:

--- Kraj citata ---

godisnje u kompletu mijenjam remen, rolice, sustice, centralni feder (250kn)
vakum pumpica 100kn
cdi 100kn
svjecica svake 2 god 24kn

i to je to u 3 godine odprilike neracunajuci gluposti vezano uz styling i dijelove koji su ispravni zamijeniti kao zarulje sa halogenih na led itd...

ukupno skoro 1000kn na 3 god 330kn godisnje
tako da msm da je ovo sasvim pristojna cifra

a ovo sto mijenam godisnje remen,rolice.... to mi je jednostavno radi reda da se nemoram zajebavat koliko remen jos moze izdrzat i tako to

i racunaj da skuter dnevno prodje 50ak km i vozi se bilo hladno ili ne

SF2 Freak:

--- Citat: Corector - 12 Studeni, 2018, 17:40:36 ---Frencić, khm khm. Neka je i pjurdzet zakasljao indovezao se doma bez problema :laughing7:

A sad nam kazi sve o pezi.... Zasto nije recimo palila ispred Tik :glasses9: taka??

Set od sljedecih 50 peza pokvarenih pitanja je tu :toothy10:

--- Kraj citata ---
Ko nije pali ispred tik taka ? Kolko se ja sijecam palio je

Više nije vječan ipak se kvari  ostalo me ne zanima.

Sve kaj više pisšeš to ti više smrdi na usta od toliko govana lažljivih kaj ti izlazi iz tvojih usta.
KOlko ja vidim  na 0:25 skuter je upalio. Opet LAŽEŠ

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju