Ostalo > Razne offtopic teme :)
Moj je skut bolji od tvog jer.........
Corector:
Sigurno se pitate zasto? Zato sto sam ubijen u pojam od strane Francuza, zato sto sam nasjeo i opekao se.
Nakon ove pljuvacnice po pezi, purejet je pod extremnim hidraulicnim pritiskom, ali znam da ce se sve opusteno odvijati dalje jer znam sta je purejet i mogu si to priustiti :headbang:
Cilj je postignut, peza sama protiv svih, konacno stiglo iz dupeta u glavu :laughing7: Nema vise obrane peze :toothy10: :toothy10:
Dok se na purejetu apgrejda moc skidanjem airboxa, peza se moze samo utusiti, i sta ti drugo preostaje nego apgrejdati pezu sajlom za zakljucavanje jer je potencijal do kraja iskoristen :laughing7:
Purejeti se voze svakodnevno, da imam jednog dnevno bi tukao oko 70km.
Zbog peze mi je bio zivot ugrozen, zakocio je naglo dok mu se odserafila radilica i skoro sam se zabio u njega pri punoj brzini, normalno da sam extremno bijesan na pezu jer se previse toga desilo da je niti 1% podrzavam. Prvo se uvjeris u sigurnost sebe i drugih, a onda se brini za to jebeno zamorce s kojim blokiras zadnji kotac na 85kmh u sred ravnice!!!!
Pezu ne zelim nikome, cak i bez kupoprodajnog!
Poanta je da nitko ne nasjedne na pezu, ja jesam popusio da malo trosi i da traje, sve to pod subjektivnim dojmovima. Cim ja provozam pezu odmah cujem komentare tipa to je zbog drag volana, to je jer ne gajis extremno mnogo ljubavi prema pezi...
Ono sto nikada necete vise vidjeti je da suhi vozi purejeta, i to samo zato sto on to nece jer kad ga je jednom stisnuo, odletio mi je kao pokvareni konkord, f16, i torpedo skupa, ostavio me je na pezi barem 50 metara na pola kilometra i tek tada sam vidio svojim ocima sta je MOC. A tu moc sam jasno osjetio kad bi vozio purejeta i bezivotnu pezu kojoj ni momentic nije pomagao...
PS bata Postman upravo ispostovao purejete :headbang: :headbang: :headbang: Covjek vidio kako se svaki dan vozimo i zainteresirao se za strojarnice.
Samo ozbiljni ljudi se interesiraju za ozbiljne strojarnice.
Nikakve peze ni zamorcad, pa da jos dobiju otkaz.
Moje dusevne boli od francuzica su na 4% izbacene, imam jos mnogo toga za reci da si konacno olaksam jer peza fan ne uvazava reklamacije...
Lezz22:
Corector ja ti se stvarno divim kako mozes tolko teksta napisat o pezi vs purejetu haha
Meni su svi skuteri jednaki nije nijedan savrsen zato se na pezu npr stavljaju neki piaggio dijelovi a na piaggia neki od peugeota, da je pezo sporiji od ostalih mozda i je ali nemogu rec jer nikad nisam mjerio, ali govoreci da je nekvalitetan tu se debelo neslazem jer mene pezo nikad nije ostavio na cesti vec 40k km (kupljen sa 10k, znaci ukupno 50k!) zadnje vrijeme me zeza vakum pumpica koja je jos serijska i zna mi se desit da ga nemogu upalit pa je necim malo lupim i upali bez problema, no narucena je nova pa ce valjda izdrzat do tad a da nepricam o originalnoj radilici, lezajevima i semerinzima koji i dan danas vrte na kitu 70cc, bili su planovi i stage 6 racinga nabacit sto bi vjerujem izdrzalo ali radi reda nisam sto je sigurno sigurno je. Sto se tice brzine tu mi isto nije jasno po cemu je razlika bio brzi pezo il piaggio 1-2kmh msm to su brzine koje nema smisla diskutirat jer ako neostavlja skuter na cesti to je glavno. I jos ove stvari sto se pisu o krntijama po cesti neko slika purejeta kak je otiso neko pezu, msm svaki ode ak se nezna pazit na njega a kolko vidim corectoru purejeti odlicno rade sto znaci da je ok skuter a i jer zna pazit na njih ali zato ih je puno pokvarenih na oglasnicima. I jos jedna stvar NISTA NIJE VJECNO i to me ljuti jer se govori svaki dan. :sad3:
Corector:
Nikad si ne bih mogao oprostiti da netko uzme pezu i da se opece kao ja.
Zasto se suti o peza problemima?
Zasto se ne govori o serafljenju peze na ulici?
Zasto se ne govori o kurcenju peze da skine purejeta i onda u tom pokusaju PEZA CRKNE podno Velebita?
Zasto se ne govori kako purejet brasnari pezu u svakom pogledu?
Ne zelim da se itko opece da ove extremne muke koje sam osobno dozivio.
- hrpu problema
- naslusao se ispaxenih vlasnika, samo sam im rekao nek vam je bog na pomoci
- ostavila me peza na sred Slavonske jednom pukao remen, jednom odjednom iz neobjasnjivih razloga zatrokirao
- nikad se nisam usudio na trip zbog pada performansi, a peza je se vise outa vukla 60kmh kak crkotina po par stotina kilometara sto je izludjujuce jer navodno ide 112gpsa.......
Za prosjecnog korisnika purejet zaista moze biti vjecan (poznajem puno prvih vlasnika purejeta iz 2003). Dakle ljudi se ne odricu istog skutera vec 15 godina i uvijek im je isti komentar, sve je super sve je za 5 nikad nikakve zajebancije osim kada ih pumpa ostavi sto uspjesno rijesavam i ide se dalje...
Za pezu je to vec jako tesko. Koliko sam puta isao osobno pokrenuti pezu nakon zimske pauze, i uvijek se nesto zale vlasnici, a proslo mi ih je jako jako puno...
Drago mi je sto si se prosvercao s pezom, znam za tebe i Dinu ako je tako.
Za purejeta znam manje zadovoljnih vlasnika od nesretnika s pezama :icon_thumright:
I ne moze mi netko soliti pamet tko je popravljao vise puta pezu na cesti predamnom i praviti me budalom, peza je generalno medju posljednjim izborima u klasi skutera s karburatorom i bok.
Lezz22:
Svatko ima svoje misljenje i ja ga cijenim, meni su piaggio, minarelli i pezo masine odlicne i nikad necu pljuvat po njima, imam frenda koji isto ima pezu i radi odlicno jedino sto mu je otisao regler jednom al i od tada sve super ali ga nevozi toliko koliko ja jer je meni jedino prijevozno sredstvo dok on ima jos i auto.
Vjecnost ? Cuj i titanik je bio po njima neunistiv ali ih je karma dostigla
Ovo da ti nemoze solit pamet to pretpostavljam da mislis na sf2 freak, jbg kako ljudi zavole auto tako i skuter (a i ja sam medju njima), serafi jer ga zeli popravit ili pojacat neznam sto to ima veze.
Sreca nezivis blizu mene jer ja svaki put serafim kada mi je dosadno :icon_tongue: a i kad imam slobodnog vremena jer zasto ne, ipak mi je to hobi, naravno do trena dok nepredjem na neku sportivu ali nacekat cu se jos par godina
The Nightrider:
Ma to su sve isti skuteri već 20 godina SF i Corector mjenjaju samo neke djelove ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju