Ostalo > Razne offtopic teme :)
Moj je skut bolji od tvog jer.........
dinko1981:
Nakon ove konstruktivne rasprave sam siguran da je moj kinez gy6 125 najbolji na svijetu :toothy12. . Kad bi netko ponudio zamjensku kvalitetnu strujnu instalaciju bio bi vjecan, ako bi korisnik ostao zadovoljan serijalom bez turpijanja...
The Nightrider:
Moj Aerox iz 2001 godine je nabolji, prije nego su krenuli srati sa euro normama.
Promjenom variomata, stavljanjem morini polutke Pegeuot remena riješene su dječije bolesti prijenosa.
Sa Dell 19 pali na kurblu od prve nakon mjesec dana stajanja.
Troši malo više ali koga briga, za tih 7 km do posla nije bitno.
Predivan start koji izaziva bijes kod vlasnika TDI-ja
Lude Brembo kočnice koje su spasile stvar više puta
12 000 km bez kvara, od toga 8 000 sa Dr Evo
PchelaUbica:
Tako je frende. Najbolja i najzahvalnija masina od svih. Jednom kad to rijesis preostaje ti samo tocit i vozit !
Corector:
Suhi nema respecta prema nikome, tipicno za manjak iskustva, ali sve zna, nikad iskusnije ne slusa, ne uvazava makar ne imao pojma, i najjace kad prica o necemu cemu nema pojma .. sve to pod krinkom peze.
Ispostuj radeta i njegovo zamorce Nrg 50 koji je te izbrasnario!!!
Ima da ne zaboravljas moj rezultat s runnerom 50karbosom i 102kmh gpsa. Ispostuj i to!!!
A bogami i ja cu opet oziviti jednog karbosa piaggio 50 s . yasuni Z spuhcetom da te edukujem sa 102 gpsa i jos malo vise. Jer toliko je isao i onaj moj runner SVAKI DAN, i nemoj da to zaboravljas jer jos nisi na tom nivou :laughing7:
Staviti cu samo auspuh i multivar, sa serijskom polutkom cu izbrasnarit pezu!!!
Najjace mi je bilo kad smo svi skupa krenuli s draga, a Suhi SAM bez A i B samo produzio za Sisak na lijecenje :laughing6: :laughing6: Daj se skuliraj i spusti taj "pezin" ponos koji ne drzi vodu, a kad spusis samo se pokupis bez komentara, a tokom brasnarenja samo ostajes bez teksta.
Ispostuj bolje od peze, i spomeni mane od peze :icon_thumright: :icon_thumright:
I kad udjes u svijet purejeta onda nesto reci, ja sam usao i jesam s pezama, a ti nemas apsolutno nikakvog doticaja s purejetom i nemas pravo reci jedno slovo!
dario007:
Mene zanima kako je i zasto pocela ROUND 2 ? :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju