Ostalo > Razne offtopic teme :)
Moj je skut bolji od tvog jer.........
nrgmc2-tuning:
Minarelli rullless :icon_thumright: za otići na kafu ali za buđenje zna se ... Piađota :laughing7:
Pežota kriminal :icon_tongue:
Corector:
Sad ce Francić opet nadrobiti neke gluposti, al nemres preko reda, za neke stvari moras cekati i pomiriti se da vrijeme sve pokaze :laughing9:
Francić, pa i ova sezona 2018 je bila pacenicka za pezu, zar ne?
A prosle si jedva gurao pezu 88kmh kad sam te stizao u KRAJNJOJ S ELYSTAROM i pezinom masinom, koliko je to zapravo brutalno lose bilo....
Francić, tek kad stasas s pezom na nekom novou, i kad shvatis da si manje zatucan, a peza te bude i dalje karala, tek tada ces popizditi :laughing7:
Francić, jel ti znas koliko jos toga mozes proci da mozes nesto argumentirano reci???
Francić, nemres ti sad natipkati nesto i spastiti francuzica, jednostavno moraju godine proci u doticaju s tim zamorcadima :laughing7:
dario007:
Zasto Piaggio nastelan u jedno popodne sa dijelovima koje sam pronasao u garazi(mislim na stelajuce elemente,vario spuh,rolice i federi)ide bolje od Peugeota koji se vozi 8 sezona,unaprijeduje i tjunira?
Da podsjetim koliko je to brutalna razlika!
PchelaUbica:
Slika (u ovom slucaju video) govori tisucu rijeci
SF2 Freak:
Bio sam na tripu srry kaj nemam pauze izmedu serafljanja pa da skicnem tu i tam na forumicu.
Ove romane LAŽNE nit ne citam :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju