Krivo gledas.
Izjednacavas havariju i problem od pola minute. Zapravo to nije problem, nego testiranje novih ideja kako bi se brutalno izbrusio ovaj dragulj zvan purejet!
Ako nitko ne zna gotovo nista o purejetu, kako da pricam sto radim kad zelim dovesti par stvari do savrsenstva.
Reci cu samo da to savrsenstvo podrazumijeva apsolutnu, dakle apsolutnu neovisnost i DIY metode
DAKLE SAMO OVO SHVATITE: SVE STA TI TREBA MOZES PONESTI U JEDNOM STEKU SA SOBOM, DAKLE APSOLUTNA NEOVISNOST O IKOME.
Mozete li to zamisliti?
Mozete li zamisliti da nema neceg petog?
Uvjet je da se ne koristi polini sport 70, i da se ne vozite s polupraznim akumulatorom mjesecima. Makar ovo zadnje rijesis ako nosis kablove sa sobom kao sto sam jajer je to lakse nego kupit novi aku
Pa sta vi mislite koliko sam ja puta ostao u kvaru na cesti i na svu srecu u sred nicega recimo u Albaniji u sumi gdje ne znam procitat ni ime sume, ni kakp se zove Albanska veverica... i onda samo iz pokretnog steka DIY metodom za minut opravim zamorce i gas dalje
Pa mnogi bi bili sretni samo s tom cinjenicom cak i da se stvarno kvari, da imaju tu neovisnost i vecnog ASA u rukavu
Evo recimo izvadak iz PP pravilnika:
Purejet Prvavilo broj 17
- purejet nikada ne ceka danima da se popravi, da upali trebaju minute, a za dijagbostiku problema sekunde
I purejet ili radi ili ne radi. A ja sam postigao izmedju, dakle safe mod je usavrsen, sada purejet ili Radi ili je u safe modu, to je ogroman napredak jer zastoj iskorjenjujem.