Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Turska 2019.

<< < (52/60) > >>

Corector:
Nastavlja se dalje s purejetom :D

PchelaUbica:
Mrale dizem ti spomenik!!!

stipe:
Ma jel se to on vratio????   :notworthy:  :notworthy: :notworthy:

Corector:
Morao sam uzeti Elystara da konacno potrpam jaknu i kacigu u njega, a okolo setam u turskoj kosulji :D

Sutra bi isao na more bacit kupanac s Runnerom da nastavim malo, al ne pusta me vise zena, sta je bilo bilo je. Runner ide u vitrinu, djubre ide super i nakon tripa, nista ne trrba dirat, bijeli centralni je prejeebn kad je sve sjelo tj novi remen i novi centralni :D

Sad cekam da se slegnu dojmovi, ni ne sjecam se kad sam otisao, moram defragmentirat stvari u glavi :D

Mrale htio sam navratit do Pozege, ali istrosila me najzahtjevnija dionica na svijetu pa sam htio sto prije doletit doma.

Evo jedan hint (ima preko 10cm), uzivo se useres:

Lako je vama biti fin i pristojan, kad se ispigas u zraku i roknes na pjescanu podlogu, kad su ti kosti nabijene... :D
S gustom sam prelazio preko nasih neravnina, tako su blage i frekvencija je ugodna neka...
Zao mi je samo sto vise nisam slikao jer sam jednostavno jebacki drzao ruke na volanu, i od stiskanja su mi rulavice zaustavljale cirjulaciju pa sam imao i tragove od rukavica sto nikada nemam. Sad da idem, snimio bi dokumentarac, i situacije...

Tomi_ZG:

--- Citat: Corector - 07 Lipanj, 2019, 15:56:21 ---

--- Kraj citata ---
Ovo je neki ss-ovac,siguran sam da mu karburator na stojadinu nije naštelan

Prvo mi ono o veprovima nije baš bilo jasno,sad mi je jasnije  :toothy12:

https://www.nacional.hr/beograd-pod-najezdom-veprova/

Sve pet mrale,ali bio si toliko blizu i da nisi posjetio druga Kaleta... bilo bi jedi purejet mbrateuuu  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju