Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Turska 2019.

<< < (51/60) > >>

Corector:
Konacno odfakao... od sad vise ne koristim rijec extremno jer to ne postoji nigdje osim u Srbiji.

Oznake na cestama su im extremna kurcina bog te j#bo, mene srbi zaustavljaju i pitaju kud se ide, a i sam sam lutao jer stede na slovima znakova i iznacavaju zaseoke i sela, a vece mjesto nigdje je posstoji
Nije ni cudo zasto su na razini juge

Novi Beograd, pogodi ovo roki kad padne pljusak i pokojni si, naborano asfalt od autobusa na stajalistima je visi nivo i za surfere

Vrhunski oznaceno prema Rumi, bitno da je glanc nova Krstčina vidljiva sa 5km.

Ne pomaze ni pisana navigacija (jugoistocna Srbija)  a mobitel mi svako malo pada prema dje na stalku jer ne moze izdrazati to mrtvo tamburanje

Haha vazniji pravac, pa krene ti onako na optimizam, i onda samo odjjednom dobije kinder suprise i razleti ti se drob po cesti pa dolazis k sebi jedno pola dana. Suzdrzavao sam se u A pravcu, ali u B me razapelo. Dakar bi odvozio ko iz picke.
I konacno vise nemam jebenog pijeska u ustima, i ocima, pa odakle tolika prasina kontinuirano...

shogun:
Neznam ja kud si ti to putovao
Ali ibarska magistrala beograd cacak kraljevo
Beograd kragujevac kraljevo je sve super cesta

Corector:
Vidio sam nesto i Ibarske, znaci imas tu cestu i autocestu, sve ostali je kao da goris u paklu.

Evo HR, pa to su avionske pise, cak i na losijim cesticama mi ne pada nosac mobitela, jer u Srbiji je odcratna rezonantna frekvencija na kojoj se sve raspada, molio sam boga da mi podari barem sekundu onog mira kada samo plovis po cestim.
Tek sam sad akuzio da se dvokotac mkze naginjati, i konacno, OPET NE KOROSTIM KOCNICE, jer tsmo sam istavio valjda 1mm plocica.

Prosao sam masom nasis lokalnih cestica, i nikad ovakvo sto, niti na Velebitu toga nema, a makadam po Vebitu je suoer soft baby naspram ove brutalne rasturacine.

Idem u kambodzu cim si nabavim nekog GS-a, spreman sam.

mariocroatia:
Svaka cast stari...citam temu od pocetka i jednostavo ne kuzim...solo,tako daleko sa motorcicem he he.... :headbang: Jos jednom svaka ti cast i da je jos najs tripova ali zaobidji srbiju drugi put  :icon_thumright:

Corector:
Nadomak Zagreba :D

Edit: stigao, ispod 100% gasa nije bilo :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju