Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Turska 2019.

<< < (48/60) > >>

Tomi_ZG:
Dobro izgleda ovaj apartman

Nemoj mrale u beograd ss-ovci već vade kotlić  :laughing7:

Corector:
Mrale vidit cu jos sutra za rutu.

Slusaj taksiste, imaju po kilovat muzike haha

Gledam sinoc kako murja radi svoj posao na kontrolnoj tocki u gradu, znaci selektiraju gradski autobus tu i tamo, i jedan ti udje unutra,a drugi sa strojnicom vani sve gleda i nisani, nema zajebancije. I naleti ovaj saban, i policajac mu vice da upali glavna svjetla valjda, a ovaj ne reagira haha, pa su ih dobrano pretresli. Inace se voze bez kacoge po autoputu :D murja ti ne jebe za kacige koliko sam skuzio

Corector:
Od sad na tripovima biram odmor u planinama ako je nadomak nekog grada, naravno ako mi je potreban. Naspavao se za Oskara, voda iz cesme je kao sa izvora, planinski zrak za Nobela, pa di ne bi ispreskako Srbiju ko veverica grane...

Prijatno!

shogun:
Priznaj da bi se opet vratio u instabul

Corector:
Solo ne.
Mralici mojo, ono sto sam danas prosao u Srbiji, pa to je gore od makadama, isusati krista boga dragof, mozak mo se raspao od drndanja, kao da sam cijeli dan stemao, i jos me netko dobrano guzio. Sunce ti j**** ako nije pukla rama po pola, a zadnji amortizer je vec osjetno meksi. Sve ine rupe i neravnine sto sam prije izbjegavao u normalnim uvjetima, danas mi je doslo na naplatu, s takvim beskonacnim kamatama da toga nema nigdje.

Nakoj toga je dosla utjeha, cesta financirana od strane EU, to je raj i melem bio, ali sam se jedva oporavio, iskidalo me krv ti j**** oo nikad u zivotu. Mislim da sam imao dobrih 40km neidjenih dzombi, poceo me bubreg bolit bog te j#bo dragi!!!
Kad sam stao pisat, imao sam sta za pogledat na satu, evo Oskarovske ceste isusa ti krista neprekidno vibratorsko sabijajuceg da ti zubi ispadaji van na 35kmh gpsa. Kad se vratim od veselja cu skakat s rizola jer je to pickin dim naspram ove sodome i gomore.

Isao sam po planinama u sred nicega jer nema prometa, cim sam se soustio u civilizaciju, krkano su poceli oduzimat prednost, vozit u suprotnom smjeru, VOZIT U SUPROTNOM SMJERU AVENIJOM, nakkaca stvar krkanluka GLEDA TE U OCI NA RAVNICI I LAGANINI TI SE UBACI I JOS GLEDA U RETROVIZR. Pa mater ti j**** seljacku u picku, e vec sam lud od ove seljacije i razapinjanja po cestama bog te j#bo dragi.

Evo uhvatio sam jednog dok sam snimao, nedo bi bog da se potjeras, gotov si u 10min.

U Turskoj imas osjecaj da je kaos, ali svi paze, uklopis se u sistem i gasiras, ovdje u Srbiji si gotov. Prvo mi je neka kuja oduzela prednost, s tim da mi je dosla pod 45℃.

Sad sam izasao na bolje ceste, ali seljacina ima svako malo mater im j****, ne znas sta je gore, biti na boljoj cesti s kretebima, ili crknut bukvalno na onim septickim jamama. Trebao sam ici autoputem tko ih jebe, radje cu platit kaznu nego se jebat s ovim kriznim putevima.

O pozitivnim dojmovima cu kasnije nakon sto me.dupe prestane bolit, pas mater u picku ovo mi se nikad nije desilo, kakav kriminal nevidjeni.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju