Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Turska 2019.
Corector:
Beograd. Bog mater i srpskim cestama, punim prasine, djubreta, rupcaga, neoznacenih lezecih. Kamioninsu digli abnormnu orasinu, i zaobikazim taj ciganluk na cesti sa 80kmh, i pogodim nekznaceni lezeci u sred nicega, onaj poluvaljkasti visok 20cm, isus te j#bo dragi, volan desno, zadnji kraj lijevo.... j**** ti boga i srbiji nikad vise u zivotu necu doc ovdje!!!
A gle ovo:
Raspala se masina od srpskih DRUMOVA
shogun:
U beogradu na slaviji imas jednu jebacku pekaru idi tamo ubi brasno i smiri se
zvonkec92:
SSovci nece biti zadovoljni ovakvim fedbekom :laughing7: Prate ovu temu na veliko
Corector:
Nakon mnogo kilometara budem nervozan, ali se brzo smirim. Danas sam bio extremno nevozan zbog psihofizickog maltretiranja i zlostavljanja na drumu, i jos su mi samo falile seljacine kao secer na kraju. Evo izjebao sam sve, sparkirao skuterce i ne vozim ga vise, vec cu ici pjeske posto sam jako blizu tu u gradu.
Ovo misljenje sam formirao na temelju saznanja, a sada sam ga samo empirijski potkrijepio, bog te mazo u jednom danu dozivis sve ono sta ne dozivis za desetke tisuca kilometara u drugim drzavam, i BiH je odmah tu u istom kosu jer vidim kad dodju u Zg kako se ponasaju.
I koji k**ra* tu ima komaraca, ovo su prvi ove godine.
Evo razlog za curenje vode, natocio sam flasu na izvoru kod Pirota, dakle prije nekih 300km, i cep se sjebao od udarnja rupa ispod sica i procurilo mi pred Beogradom
Ako je Runner mogao preci 100 000km,danas u je vijek skracen za 99.9%. Znaci uzet skuter, bacit ga sa zgrade, bolje ce se prpvesti nego kao danas ovaj runner, kakva isusova sabijacina oba amortizera, pa to nisam nikad dozivio, a danas X puta... skljoca mi lezaj stupa vilice kad jako zakocim...
PchelaUbica:
Mrale nek je samo boca procurila :D
To je najbitnije!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju