Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Turska 2019.

<< < (46/60) > >>

stipe:
iiiii? jel prezivio noc? jel jos tu?

ivano_007:
Vjeronatno daje izjavu na policiji, čim ne odgovara :dontknow:

Corector:
Izgleda da jest, osim ako je ostalo od njega samo akumulator i alarm, jer sam deaktivirao alarm iz sobe i javio se.
Po meni je Istanbul u tom pogledu definitivno sigurniji nego ZG, a i koji bi od njih mogao zajahati runnera kada ga jedva ja opkoracim zbog vilicaa imam preko 190... :D

Idem lagano nazad.

Edit, da nisam ovo napisao nebi se alarm niti oglasio, cik sam otisao pod tus poceo je tuliti hahaha, izletim dole van, nema nikoga, samo ovaj Saban s recepcije koji opet nesto melje na trskom, ali skuzio sam da netko tu ima kadoste, sad sam ga stavio ispred ulaza hotla, idem se otusirat, pokupit 2 tone stvari od kojih cu se odmah extremno oznojiti, i mokar tripujem dalje.

Neda sw ovo smece od skuterq, e danas cu mu presudit mineralnim uljem i gazit cu ga nazad da se sve istopi :D

SF2 Freak:
ajde pomalo ... ceka te blatobran br.4 u hrvatistanu

Corector:
Izlazim iz Turske, na ovom granicnom prijelazi sedam milijardi i dvjesto tisuca zaustavljanja i kontrola.
Mrale samo pun gas, znas kakav je povratak :D sve sam ih ispreskakao po Istanbuku ko ve erica grane s 95, 100gpsa, i onda lijepo samo odjednom ko trola sa ljevkom na cesti i svi motoristi sa strane, i dodje baja s tabletom i gleda jel te koja kamera uslikala i opandrci ti kaznu haha

Ekipa se peglirala oko 230km s GSovima sa mnom, i cijelo vrijeme sam ih brasnario purejeta ne jebi radari ni kamere haha dosao prije njoh na granicu,neka 3 spanjolca.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju