Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Turska 2019.

<< < (45/60) > >>

shogun:
Tmaxova oko kapalicarsije na lopate
Y maxova jos vise
Ti si u drugom dijelo grada ja sam pisao na kapali carsiji

Corector:
Braco moja mila, reko idem vidjet vevericu, alarm se ne oglasava, kad ono macka, ajde mi jos rasparaj sjedalo sunce ti poljubim. A sta ja znam, dobio sam jako dobar dojam u Istanbulu, ne jebe me to toliko, vec sam gledao malo situacoji i izgleda da je nekakvo skladiste tamo gdje je runner bio. Makar se lancugama vezu takve krsine da to nisu istine.

Mozda je ovo pojednja slika, reci cu da su mi ukrali i macku, oko toga bi se policija trebala vise potrudit :D

zvonkec92:
Znao sam da ti je neka mačka dirala purejeta, nebi se sigurno frajer palio na njega  :icon_biggrin: :toothy9:

Corector:
Primjetio sam da nemam fergazera, negdje je ispao putem, sad se vozim na cisti zrak:

E ja cu izludit od ovog trubljenja, nisam to napravio niti jednom do sada.

Brijem da cu sutra okrenuti za nazad, neda mi se vise sam biti i ici jos 1000km na jug solo, pas mater ni engleski vise nemam s kim progovorit, ne pale ni svapske rijeci, ni talijanske, ubi me ta monotonija :D
A bogami dug je i povratak do Hrvatistana :toothy9:

aragonY:
Hahaha to sam ti zaboravio spomenuti, engleski zaboravi. Ja sam se isto tako smorio pokusavajuci pricati na engleski, znaju ga samo neki od mlađih svercera u bazarima i mislim da se nigdje drugo neces usreciti po tom pitanju  :icon_biggrin: brojeve inekako ali komunikacija da mu nesto objasnis, nebu islo..

A o sviranju smo pricali jednom, po gradu im je to znak kada dolaze iz uličica i prilaze raskrsnici samo sviraju, nema stajanja , blago prikočile i odmah se ukljucuju. Cudan obicaj al eto ocito da funkcionira jer ja nisam vidio nijednu saobracajku.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju