Tehnički kutak > Tuning skutera

Minereli - Kit

<< < (3/11) > >>

3alfa3:

--- Citat: area mf - 18 Listopad, 2008, 20:43:26 ---roknit midrace na njega i nafurit ga na nekih 17ks

--- Kraj citata ---

Za to ti treba najjaci midrace kit i to preradjen za neki vrlo vrlo jaki spuh, karb 24+ itd.

Da stavis race kit tipa polini EVO sa pripadajucim spuhom karbom itd ili Malossi MHR (ne replika), sumnjam da bi imao vise od 17 konja.
Ljudi, dajte malo smanjite dozivljaje u vezi konja.....

Pod pretpostavkom da savrseno postelas, kit TPR, karb 21+, spuh tipa Yasuni C16 ili S6 1200, imao bi oko 13-14 konja u najboljem slucaju

--- Citat: dhorvat2 - 18 Listopad, 2008, 20:49:10 ---Po meni žestoka kombinacija je Due+ i Nardo spuh. I žuta struja je preporuka. Al to se vrti u piz#u ma***nu! Kupi neku radilicu tipa RMS ili ak imaš para Malossi. Naravno o karburatoru ispod 21 nemoj ni razmišljat!

--- Kraj citata ---

I to je OK kombinacija koja bi dala 12-tak konja ako ju dobro postela

area mf:
a čuj ako za 9 milja kuna nemogu nafurit motor na bar 15-16ks onda ga jeb..

dhorvat:
gle ovak. Recimo: Neki gus sa ZX-om koji je 80% poštelan ima 6 konja vjeroval ili ne. Sve to kaj neko veli "moj ima čak i 9 konja" su samo vrijednosti koje je dotični vidio u papirima od kita i nema veze sa stvarnom vrijednosti!

17 konja na kotaču je imal Perkušić na Zipaču ak sam dobro zapamtil kad mi je pričal! Znači oko 19 na radilici... Ili je 17 na radilici... Nisam 100%  :dontknow:

Al znam da ga nema niko možda ni u celoj Hrvatskoj u klasi 70ccm skuteri!

Znači Due plusa ak dobiješ 12 konja to je san snova. Al ta zvjerka ide ko kugla!  :drunken_smilie:

dino gp1:

--- Citat: area mf - 18 Listopad, 2008, 20:56:00 ---a čuj ako za 9 milja kuna nemogu nafurit motor na bar 15-16ks onda ga jeb..

--- Kraj citata ---

Tpr (prerađeni),roost,rhq,karb 24 + kompletan prijenos i sportska struja...skup sport, preporučam da usput popraviš naslov teme :icon_biggrin:

3alfa3:

--- Citat: area mf - 18 Listopad, 2008, 20:56:00 ---a čuj ako za 9 milja kuna nemogu nafurit motor na bar 15-16ks onda ga jeb..

--- Kraj citata ---

9000 kuna je i puno i malo. Ovisi kako gledas i koje komponente mislis kupiti

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju