Tehnički kutak > Tuning skutera
Minereli - Kit
area mf:
--- Citat: Brla - 18 Listopad, 2008, 19:16:54 ---googlaj malo pa ćeš vidit a ima oko 26 konja ak baš oćeš najjače i bit poseban
--- Kraj citata ---
odo vidjet zahvaljujem :hello:
dhorvat:
ako ga uštelaš kak se spada prek 17 konja na kotaču (ne na radilici)... al ti treba neki frg 24+, innerrotor drugi, vario MHR i kevlar, i dosta toga...
Koji će ti to vrag? Dobro poštelan pere R1 u prvih 60 metara... Vrti se prek 17 tisuća obrtaja...
Imam kratki video di zipač dere R1... Utrka gotova za sekundu i pol :toothy3:
Brla:
treba ti oko 3 tisuće eura za sve :toothy12:
area mf:
ma znam vidio sam cijene pa sam odustao,ipak ću roknit midrace na njega i nafurit ga na nekih 17ks više mi se isplati i ide bolesno sad imam malossi gus 70ccm na arei,malossi auspuh,filter,komplet prijenos i karb 17,5 i ide do jaja al htio bi nešt jače još pa kontam stavit alu kit s 1 karikom, jaču radilicu ,kajo ležajeve radilice i i neki jaču spuh..
dhorvat:
--- Citat: area mf - 18 Listopad, 2008, 20:43:26 ---ma znam vidio sam cijene pa sam odustao,ipak ću roknit midrace na njega i nafurit ga na nekih 17ks više mi se isplati i ide bolesno sad imam malossi gus 70ccm na arei,malossi auspuh,filter,komplet prijenos i karb 17,5 i ide do jaja al htio bi nešt jače još pa kontam stavit alu kit s 1 karikom, jaču radilicu ,kajo ležajeve radilice i i neki jaču spuh..
--- Kraj citata ---
Prvi put čujem da netko veli da mu motor ide do jaja i da hoče da još jače ide :o Obično vele da motor ide dosta dobro al nije to to :toothy9:
Po meni žestoka kombinacija je Due+ i Nardo spuh. I žuta struja je preporuka. Al to se vrti u piz#u ma***nu! Kupi neku radilicu tipa RMS ili ak imaš para Malossi. Naravno o karburatoru ispod 21 nemoj ni razmišljat!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju