Tehnički kutak > Tuning skutera
Minereli - Kit
area mf:
zato i pitam vas šta bih mogao kupit za te pare da izvučem maximum iz motora za te pare,pravim ga za svoj gušt...nek mi neki stručnjak od vas složi najbolju kombinaciju za te pare bio bih mu jako zahvalan :help:razumijem se općenito u motore al nemam iskustva s tim kombinacijana kitova,spuhova itd.kužite zato vas molim za pomoć :confused5:
pitaNS:
Ajde nek mu neko slozi par jakih kombinacija sa cenama pa nek bira! Ja nisam nesto iskusan se takvim setupima
DvdAerox:
za montirat cristofolinijev kit treba vise znanja, a tih koji bi ga znali montirat ima malo kod nas.....
idem sa mhr teamom, trebas preradit blok da ga mos ugurat unutra, plus sve prerade da ti ide kako bog zapovjeda!
manje problema imas sa evolutionom, za njega montirat nije trazena nikakva prerada (iako se savjetuje)
moja preporuka: stavi mhr repliku i vozi se, nemas se sta previse brinut i dobro funkcionira sa 17,5 i zx-om....tako da nemas niti neke extra troskove!
dino gp1:
Mhr replica 68ccm
mhr replica/yasuni r
malossi multivar
malossi kevlar
delta clutch
dellorto 21 (red sponde ili e13)
malossi hpc
To bi te vani došlo oko 850eura! Trajnost je neupitna uz odlične performanse (ako se dobro složi)!
area mf:
a da stavim duo+,mikuni 21 i nardo auspuh,to si mogu riješit u roku par dana mislim da je i to odlična kombinacija?još bi turio i gljivu i struju drugu, i da još jedno pitanje,kako da dobijem brzine još?skuter mi ide 100,105 al pravih kmh,imam malossi variomat,kvačilo i remen...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju