I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
reci im da češ im starog poslat!
Citat: 2TDottore - 18 Listopad, 2008, 19:07:37samo daj.bacaj.hvatam. ti češ meni krafne u fergazer bacat sa ču ti dojt pod prozor i
samo daj.bacaj.hvatam.
a ti isto, prigovoraš dečkima sa kroserima, a ti sam imaš vxr-a sa loncem koji ima nepodnošljiv zvuk...
Citat: vale_vxr - 21 Listopad, 2008, 17:33:02a ti isto, prigovoraš dečkima sa kroserima, a ti sam imaš vxr-a sa loncem koji ima nepodnošljiv zvuk...I vozim se jednom na dan...ne vozim se u krug vec negdje gdje trebam otic!
Najviše češ postići tako da ih lijepo zamoliš da tu malo manje nabijaju gas
ovak te krafne sto cete bacat posaljite meni na kucnu adresu to je meni fino i ja to jedem nego sad cu ti ja preporucit kak se to rijesi jer su prije meni u dvoriste parkirali aute cijelo vrijeme jer mi je kraj kuce bila birtija a nikak to nisam mogal rijesit.. nemoj cavle ili kakva sranje jer te moze tuzit i mozes pokupit kaznu i to dosta veliku.. a nedaj boze da padne sa motora ili sta ja znam kaj jos... nego to lijepo ovak napravi.. saznaj tko vozi to cudo.. uhvati ga di te nece niko vidit da si sa njim plesni mu jedan samar i reci da ces mu nogu slomit ako jos prode divlje pored tvoje kuce.. i stvar rijesena vjeruj mi znam
i dalje se voze i uznemiravaju me...ovo je pocelo bit vec uzasno!! kaj da radim?? Moze kaj policija?