Tehnički kutak > Garaža
Opet Purejet, Runner 50
dacerovs:
Onda je za tebe onaj moj Top Performance vario koji je kod Daria u crvenom NRGu.
100mm, lagano pobrusen da dize remen u vrh i ekstremnu krajnju hvatas s njim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Corector:
Na purejetu mi radi odlicno, nikad ga ovako dugo nisam vozio i malo po malo, dotjerao sam setup. Vozim se i ne vjerujem :icon_scratch:
Sad sam se zainteresirao za tog topa jbt
Opet problemi s diht masom, istresao sam sadrzaj iz filtera. Ta se masa uopce nije ni osusila, a 2 dana je bila na 15-ak stupnjeva
Corector:
Jel ima netko zainteresiran da postane purejet fan?
Skuteri mi stoje bezveze, a imam ih viska. Ovaj Runner je vizualno bolji nego moj, i imam novu Apriliu SR 50 s piaggio purejet masinom.
Dajem dozivotnu garanciju na pumpu i injektore bez ikakvog kompromisa, ma zapravo na sve one dodatne dijelove koji ga razlikuju od karba, namotaji, magnet, ecu, TPS, cisto da ubijemo strah od nepoznatog i PRESKUPOG. Htio bih da se jos netko djira, a nije apsolutni tudum za skutere, i da se bas ne vozi 2 dana u godini jer takvih imam dosta i nista mi ne znace.
Jednostavno treba mi netko tko voli serafiti po skuterima, a opet je dovoljno mudar da si ipak kupi karbosa, a ima muda postati purejet fan i dozivjeti nemoguce.
Ovom Runneru moram samo brtvu plovka goriva zamjeniti da bide ziher, jer ovo s diht masom me sjebalo, iako sve radi bez greske za sada.
ljubo46:
Pero daj slozi tj smisli purjet za sp180 masinu..
Pa da slazemo novi projekt po tvom dizajnu i da budemo posebni na cijelom svijetu.. :headbang:
Ako bi funkcioniralo kupio bi masinu i sve slagao po tvom receptu.
I onda ima da kolje traje i trosi 3 litre :headbang:
Corector:
Ma ne mogu sada, preopterecen sam, imam skutere koji mi stoje po 3god bez da sam ih pipnuo, pocinjem pomalo likvidaciju jer previse sam se zastekirao, a nista mi ne treba iz steka jer stek nije potreban kad si jebeni pjudzetisa :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju