Tehnički kutak > Garaža
Opet Purejet, Runner 50
Corector:
MRALEEEEE, VEVERICA PREDE :headbang:
Prvo opaljenje nakon nekoliko godina stajanja :headbang:
Malo zajebava prekidac za pokretanje anlasera (oksidirao kontakt).
ocistio dijelove u prijenosu, stavio polovan mikroremen i remen da utabaju put za novo...
Ulio sam tocno 1.2l goriva, evo nek se zna dokle je to.
Ima jos nekih sitnica za urediti da to bude potpuno funkcionalan skuter i naravno, MORA biti spreman odvoziti do Grcke i nazad, jer to moze SAMO PUREJET :D
Malo porediti detalje i veverica je spremna, ide odlicno!
Bas onako kako se ocekuje COPY/PASTE
Vidi ih Mrale,3 faze i sve sam ih ufazio
Tags: ozivio macka u dzaku, ozivio zamorce, popravio nepopravljivo, srecan ko Batanica pred himendan
The Nightrider:
Svaka čast, jedino mi nije jasno gdje je taj skuter bio, na nekoj rimskoj galiji pod morem par sto godina..
Corector:
A pitaj boga, zadnje gdje je bio je na selu, u nekoj stali. Ne znam od cega je ovo gnijezdo u prijenosi, neki dule pacov se naselio unutra pa je delozoran nakon sto sam ustekao ovo zamorce. Ali skuter je zdrav, ima tu jos par sitnica i bit ce sve bez greske.
- reparirati tipkalo za anlaser
- reparirati lijevu rukcici kocnice
- reparirati, ili samo podmazati prednje vilice
- zamjeniti gume, 1 molasicu imam od moje veverice, vozenu 1 sezonu
- staviti novi antifriz
- provjeriti jel drkareno po ajnspricu
- kupiti novi akumulator
- staviti nova crijeva ulja
- ocistiti hrdjavi bendix i nabaviti mu oprugu koja ga vraca jer je nema
- staviti ispravno zvono jer ovo klizi posto je spaljeno
- staviti novo ulje u getribu
Mislim da je to sve.
Jebiga nabrati ce se toga pa ce me u konacnici kostati 350€ s regom i 100% spremnim za sigurno tripovanje, ali boze moj, ja s tim skuterom ne planiram nikakva naknadna ulaganja dugi niz godina, i ima da bude spreman do Grcke. Znam da svi prolaze jeftinije, al jebiga sad sam ulozio i hocu visesezonski mir, kakvo mrtvo rastavljanje pedesetice svake sezone...
Pa Elystara sam slozio i nakon 10 dana sam vec bio u Trogiru, a karbosu treba 10mjeseci da se ufazi i da se odvazi na trip dok se sve istestira i ustela, dobro ajde 2 mjeseca.
dario007:
Evo moj karbos je na drumu,kad idemo tripovat?
ljubo46:
Jaooo prekrasan runner :icon_thumright:
Bravoo Mraleee :notworthy:
Nema nista ljepse za vidjeti kako prede nakon toliko godina stajanja. ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju