Tehnički kutak > Garaža
Black runner
lukazikaovic:
--- Citat: dario007 - 11 Travanj, 2019, 22:14:51 ---Ja sam uspio prevrtit 21% duzu na autoputu sa drevom,to se dogodilo oko 126gps-a,jednom i vise nikad.Inace 122gps-a na 10200 rpm.Malko je bila preduga,ali je jako dobro isao skuter.
--- Kraj citata ---
e sad tvoj setup se u dosta toga razlikova.. ako se dobro sican do je bilo sa nardon,19 karbon, mhr multivaron i diteh polutkama
ne znan koji bi razlog moga bit da meni toliko drasticno padnu okretaji preko 100 gpsa. znaci cilo ubrzanje vrti tu negdi i onda potone 1000 okretaja u krajnjoj.
srunner221 sta se potrosnje tice.. ni ja nisan virova puno u forumske price o potrosnjama ispod 6 litara dok nisan odusta od kalupiranog naštelavanja karba.
ne vjerujem da je ta voznja išta agresivnija od moje jer se dosta vrtin po gradu i često u dvoje. I nije sad da govorin o potrošnji na temelju 1-2 rezervara nego zadnjih 15 rezervara je potrosnja tu negdje ne sican se jeli jedan/dva rezervara bila preko 5L.
PchelaUbica:
Svaka cast majstore. Ne diraj vise nist sto se tice getribe :)
Nije ni cudo ako nemas puno kila :icon_thumright:
TopPerfomance4:
da taj 17,5 id dolazi iz tvornice jako bogato postavljen mjenjanje igle definitivno i klipić 40 ako želiš da ikako funkcionira
srunner221:
Nezz jbg ja se po vukovarskoj vozam svaki dan usred spice bez imalo otvorene ceste...
Imam malo ispod 190 i cca 75 kg
Narucio sam sad 40 klipic i a7 iglu pa cu se igrat s time...
Jedino sto jos planiram su linearne polutke
TopPerfomance4:
Pa možeš i svoj klipić u karbu poturpijat do one oznake ako si primjetio za iglu sad ti ne znam sve te korake se ubiti izvršava polako kroz faze
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju