Tehnički kutak > Garaža
Black runner
lukazikaovic:
--- Citat: srunner221 - 11 Travanj, 2019, 22:44:05 ---Nezz jbg ja se po vukovarskoj vozam svaki dan usred spice bez imalo otvorene ceste...
Imam malo ispod 190 i cca 75 kg
Narucio sam sad 40 klipic i a7 iglu pa cu se igrat s time...
Jedino sto jos planiram su linearne polutke
--- Kraj citata ---
ja imam 17.5mm ED koji tvornicki dolazi sa drugin amotizeron , iglon a7 i klipić 40. ima san velikih problema sa pokusajen ustelavanja na iglu a22. Sa a7 iglon radi odlicno.
e sad ako stavis tako bogatu igli na ID karb ne znam baš kako će se to ponašat. :dontknow:
srunner221:
Nezz, frga mi nije jaca strana tako da cemo vidjet sto ce rec iskusniji... nemam ni trokiranja ni nista... potrosnja mi je otvorena 3.6 kombinirano cca 5 i grad 6.5-7.0
Dax:
--- Citat: lukazikaovic - 11 Travanj, 2019, 21:49:44 ---kombinirana grad-magistrala ali po Šibeniku , znaci ipak uspije prevrtit 13% duzu getribu?
--- Kraj citata ---
Nisi prevrtio 13% getribu nego je remen dosao do kraja u variomatu i on je provrtio,tj. variomat je klizao po remenu!!!
Ako imas linearne polutke otraga i sajbicu onu koja distancira kuplung da se polutka vise otvori makni ju van,pa da vidimo oceli li prevrtit.....nece....!
E da imas jos mhr ili r02 vario koji gutaju bolcnu cak od 1-1.5mm,potokaris mhr 0.5mm,a r02 0.8mm i da vidis kako nema orevrtavanja!
Zasto?
Zato sta niko ne kuzi da kad vam remen dode do kraja u zadnjoj polutki,a u vrhu je u variomatu i ako ima lufta tu pocne prevrtavat i gulit po vrhu....zasto?.....zato sto nije naspanat
Na ditech lunearnoj polutki sam maknuo sajbicu i potokario vario,dobio sam cak 5km vise u krajnjoj i motor nije isao u prevtravanje jer je remen stalno bio naspanat!
Ali sa obicnim multivarom to nemozes dobit
To ti moze i dario007 potvrdit koj je moj nrg vozio prije i poslje
Prije na 125 isao u prvrtavanje,poslje prerade ga je dario vozio 134 i nije ni krenuo prevrtavat.....a pazi sad....getriba 7%
Opaaaaaaaaaaa
Hahahahahahah
Decki sam laganini
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk
Corector:
Ako ti padaju okretaji pred kraj, onda bi trebala tvrdja centralna opruga, jer u tom momentu kad padnu okretaji, variomat ti zapravo izbaci remen do vrha. To sam prije na minarelliju pratio dok sam se vozio bez dekla.
Ne znam kako se ponasa duzi remen na duzoj, tj jako dugoj getribi od 21%, on ti omogucava ljepsu kontrolu prijenosa i nece tako lako otic do vrha. Jesi probao bijeli mallossi centralni, cisto da vidis kako se ponasa od 80kmh na na dalje glede drzanja okretaja. Meni je to spas na Elystaru jer recimk zeleni i ljubicasti mi nisu dobro zadrzavali okretaje od 80kmh jer djubre mor savladati velik otpor pa vario digne remen do vrha i vozim se ispod powerbanda, a centralni popusti, jednostsvno mu treba turaza jer su otpori preveliki za taj koncept i masinu, tako i tebi samo sto su vece brzine u pitanju...
lukazikaovic:
--- Citat: srunner221 - 11 Travanj, 2019, 22:52:36 ---Nezz, frga mi nije jaca strana tako da cemo vidjet sto ce rec iskusniji... nemam ni trokiranja ni nista... potrosnja mi je otvorena 3.6 kombinirano cca 5 i grad 6.5-7.0
--- Kraj citata ---
na koliko si otvorija airbox? i koja je glavna dizna?
a kako izgleda ta otvorena 3.6L ? do 8000okretaja?
Dax .. neman ja 13% tako da je nisan ni moga prevrtit. To sam samo pita jel srunner prevrtija 13% getribu kad su mu okretaji otisli na 10200.
Dobre informacije dax. TNX :headbang:
corrector
ljubičasti je bija jedno vrime i u krajnjoj je bija pad. Sad je trenutno TC stavljen na ljubičasti i stavljene su teze kugle(7.2g) i opet ima pad. koristin original remen.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju