Tehnički kutak > Garaža

Black runner

<< < (17/46) > >>

lukazikaovic:
kombinirana grad-magistrala ali po Šibeniku , znaci ipak uspije prevrtit 13% duzu getribu?

Corector:
Da da, nista me ne cudi, sad se to vec jako dobro zna u kojim se okvirima krece potrosnja i ono najvaznije u kojim okolnostima. Zato sam ja ispizdio s karbosima jer kojeg sam god jasio to je trosilo podosta tu po Zgu, bio to leader, BB, karbos piaggio, minarelli, peza isusova mrtva AC ili LC, cak i ono g#vn% zip 4T je sukao skoro 3.5l, a Oskari tuku 2l valjda s blokadom. Toliko sam bio zeljan tudjih rezultata da sam im skidao bukvalno karbove i opet kurcina...
Naravno, u kulturnim uvjetima voznje, sve bi bilo onako kako treba biti :D
Spas sam nasao u purejetu, jer ono sto je minimum karbosu na otvorenom, to je maksimum purejetu u gradu.

10200rpm s 13% je pun pogodak.

lukazikaovic:
meni sa 21% duzon getribon kad san u volanu isa nizbrdo 138 po celeru vrtija se oko 8800 okretaja

correctore ja san ekstremno zadovoljan potrosnjon ispod 5 litara. Ionako su mi rute sa runneron vecinom unutar 10km.

dario007:
Ja sam uspio prevrtit  21% duzu na autoputu sa drevom,to se dogodilo oko 126gps-a,jednom i vise nikad.Inace 122gps-a na 10200 rpm.Malko je bila preduga,ali je jako dobro isao skuter.

srunner221:
Luka mislim da tu potrosnju po zagrebu nebi vidio nikad... imam i ja kombinirane i otvorene...

Nezz ja sam jako zadovoljan kako ide... samo moram finese poslozit kako zelim i tjt... bilo me bas strah da cu izgubit start kako su mi neki govorili ali nista od toga

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju