Tehnički kutak > Garaža

Black runner

<< < (4/46) > >>

srunner221:

--- Citat: dario007 - 31 Listopad, 2018, 05:51:35 ---Ako je ova s plastikama mozes bez pardona.Malo im zna bit fulan utor za kajlu,al to se rijesi uglavnom s kajlom u advance.

--- Kraj citata ---

Oke, hvala ti

dario007:
Sad bude ti Tomi rekao da se truse plastike.Dacerovs ju je vozio na mhr replici,ja na Racingu,Drevu i sad na sport pro-u.Za te pare best buy radilica.
Ta radilica je nekad bila Top Performanse sa plavim polutkama i 3alfa3 je s njom 40+soma km napravio.
Drzao sam obe u rukama i to su iste radilice.

SF2 Freak:
Uzmi Doppler radilicu  :icon_thumright:

Prebi:
Iman ja isto tu radilicu samo u motoforce pakiranju. Ja nisan triba kajlu. Kad  budes slaga izracunas predpaljenje oa ces znat el ti tria kajla il ne.

dino73n:

--- Citat: SF2 Freak - 31 Listopad, 2018, 09:57:07 ---Uzmi Doppler radilicu  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Prije jedno 8 do 10 godina spakovao sam jednog ludixa sa doppler endurance radilicom i polini alu kitom i skf c3 polamid lagerima. Presao je od tad do sad oko 50 hiljada. Nikad ga više nisam otvorio poslije. Promjenim mu remen svake dvije godine i malo provjerim ima li lufta na lagerima i to je to. Sve stoji utegnuto kao i prvog dana. Sjecam se dobro da je tad ta radilica bila 125eura.

Sent from my Mate10pro using TapatalkPro

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju