Tehnički kutak > Garaža
Black runner
srunner221:
--- Citat: PchelaUbica - 12 Listopad, 2018, 09:08:16 ---Ma da hvatas 110 pravih sta ti fali za svaki dan. Prva liga za nekud tripnut, ne moras se vuci :) pogotovo taj srart to je nesto najbolje.
A ako vec hoces vise onda traazu masinu kao tvoj susjed
--- Kraj citata ---
Jako dugo ja vec razmisljam da stavim gore 180 masinu, ali nac dobru tj uopce nac ju je tesko a i svi traze boga i isusa za nju, no za sad sam s ovim zadovoljan ali ko zna mozda ipak i naserafim gore 180
RunnerSukosan:
Za nakacit 180 treba iskustva i znanja ;) Ne isplati se kupovat cijelu masinu nego slozit blokove iz nule..
srunner221:
--- Citat: RunnerSukosan - 12 Listopad, 2018, 12:39:47 ---Za nakacit 180 treba iskustva i znanja ;) Ne isplati se kupovat cijelu masinu nego slozit blokove iz nule..
--- Kraj citata ---
Znam da je najbolje iz nule, o tome sam razmisljo pa se bas iz tog razloga nisam odlucio za to nego ovako...
Znam ja da to nije plug and play... procito sam nebrojeno mnogo tudih projekata o tome tako da znam sto sve treba radit za to... Jer kao sto sam reko bio sam opasno zagrizo za to...
srunner221:
Da ne otvaram novu temu tu cu napisat, uzimam novu radilicu imam jako dobru ponudu za rms super racing pa me zanima jel ima itko iskustva s tom radilicom?
Za pocetak bi vrtio dreva na njoj ali kasnije bi vj mhr replicu ili nesto slicno.
dario007:
Ako je ova s plastikama mozes bez pardona.Malo im zna bit fulan utor za kajlu,al to se rijesi uglavnom s kajlom u advance.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju