Tehnički kutak > Garaža
Black runner
SF2 Freak:
Tocno radilica je oko 900kn ali vrijedi. Ipak je to francuz jos u francuski skuter ju metnes to je sve na KLIK. Kao Pepeljuga i nnjena cipelica :toothy9:
srunner221:
--- Citat: SF2 Freak - 31 Listopad, 2018, 10:40:36 ---Tocno radilica je oko 900kn ali vrijedi. Ipak je to francuz jos u francuski skuter ju metnes to je sve na KLIK. Kao Pepeljuga i nnjena cipelica :toothy9:
--- Kraj citata ---
Imam ju priliku uzet za nekih cca 580kn, hvala vam puno na odgovorima deff onda ide ta
Denis_00:
--- Citat: dino73n - 31 Listopad, 2018, 10:29:53 ---
--- Citat: SF2 Freak - 31 Listopad, 2018, 09:57:07 ---Uzmi Doppler radilicu :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Prije jedno 8 do 10 godina spakovao sam jednog ludixa sa doppler endurance radilicom i polini alu kitom i skf c3 polamid lagerima. Presao je od tad do sad oko 50 hiljada. Nikad ga više nisam otvorio poslije. Promjenim mu remen svake dvije godine i malo provjerim ima li lufta na lagerima i to je to. Sve stoji utegnuto kao i prvog dana. Sjecam se dobro da je tad ta radilica bila 125eura.
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
--- Kraj citata ---
Meni za Jet force 1100 kn.
Sent from my iPhone using Tapatalk
srunner221:
Nisam dugo nista radio na njemu jer jednostavno nisam imao vremena od posla...sad se samo vozim dok se jos moze.
Dizna je spustena sa 78 na 75 i igla potopljena. Ovih dana planiram stavit ditech polutke ako cu imat vremena.
Fićo98:
--- Citat: srunner221 - 12 Studeni, 2018, 14:57:50 ---Nisam dugo nista radio na njemu jer jednostavno nisam imao vremena od posla...sad se samo vozim dok se jos moze.
Dizna je spustena sa 78 na 75 i igla potopljena. Ovih dana planiram stavit ditech polutke ako cu imat vremena.
--- Kraj citata ---
Boja svjecice je za oskara, kad ja sjednem na runnera i ispreskacem svoj vlastiti rox :angry7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju