Tehnički kutak > Garaža

Black runner

<< < (2/46) > >>

srunner221:

--- Citat: Corector - 11 Listopad, 2018, 20:03:43 ---
--- Citat: srunner221 - 11 Listopad, 2018, 17:56:35 ---Eto da i ja predstavim svoju prdekalicu koju sam uzeo u 7.mj serijala samo sa zx-r spuhom.. Kada sam ga uzeo iso je jedva 78 po satu niz most i vrtio se i do 11trpm (uzas)..

--- Kraj citata ---

Evo, samo me.ovo trenutno zanima, da neki ne mogu niti niz most preko 78 PO SATU. Ostatak cu procitati drugi put, ali ne sumnjam da ces ufaziti runnerce :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Na njemu je komplet nova termo bila ali netko je bas napravio kurcev poso....

Ugl sad sam jako zadovoljan samo trebam za ovaj setup jos neke finese sredit i onda idemo next level...  Ali trenutno mi je najbitnije da ja mogu tripat bez brige s njim...

Hvala kolega fico :*

Fićo98:

--- Citat: srunner221 - 11 Listopad, 2018, 20:06:08 ---
--- Citat: Corector - 11 Listopad, 2018, 20:03:43 ---
--- Citat: srunner221 - 11 Listopad, 2018, 17:56:35 ---Eto da i ja predstavim svoju prdekalicu koju sam uzeo u 7.mj serijala samo sa zx-r spuhom.. Kada sam ga uzeo iso je jedva 78 po satu niz most i vrtio se i do 11trpm (uzas)..

--- Kraj citata ---

Evo, samo me.ovo trenutno zanima, da neki ne mogu niti niz most preko 78 PO SATU. Ostatak cu procitati drugi put, ali ne sumnjam da ces ufaziti runnerce :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

no sikiriki ;)

Na njemu je komplet nova termo bila ali netko je bas napravio kurcev poso....

Ugl sad sam jako zadovoljan samo trebam za ovaj setup jos neke finese sredit i onda idemo next level...  Ali trenutno mi je najbitnije da ja mogu tripat bez brige s njim...

Hvala kolega fico :*

--- Kraj citata ---

PchelaUbica:
Ooo pa to je susjed. Zdravo susjede :D

Ja bi se ubio da ne mogu niz most preko 78 po satu

srunner221:

--- Citat: PchelaUbica - 11 Listopad, 2018, 21:56:46 ---Ooo pa to je susjed. Zdravo susjede :D

Ja bi se ubio da ne mogu niz most preko 78 po satu

--- Kraj citata ---

Hahaha taj sam, ma eto ja sam iso na drugu opciju pa sam ga preslozio :D
Sad stvarno okida fico ga je maxo 117 po cuki (gpsa jos nisam mjerio) samnom ide 115-116 ali ono meni najbitnije sto motor kida na startu zivcan je uzasno, dize predbji kotac na startanju, a to mi je i trebalo da se ne vucem po semaforima nego da se ispalim no sad ocu vise 🤣🤣

PchelaUbica:
Ma da hvatas 110 pravih sta ti fali za svaki dan. Prva liga za nekud tripnut, ne moras se vuci :) pogotovo taj srart to je nesto najbolje.
A ako vec hoces vise onda traazu masinu kao tvoj susjed

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju