Eto da i ja predstavim svoju prdekalicu koju sam uzeo u 7.mj serijala samo sa zx-r spuhom.. Kada sam ga uzeo iso je jedva 78 po satu niz most i vrtio se i do 11trpm (uzas).. Prvo sam kupio polini vario i poceo to stelat i tu sam imao uzasne muke radi gluposti ali jbg, sto god bi napravio on bi provrtavo uzasno i nebi nigdje iso (mjerio sam i remen i sve ali je sve bilo u redu) dok se nisam provozo jednu vecer s Dariom007 i ostalom ekipom i tu mi je on reko da pretopstavlja da je remen predugacak i nebudi ljen odma u ducan iduci dan i novi remen, i naravno kevlar je bio duzi i tu me j**** ali nije mi to palo na pamet bilo... nakon sto sam to sve sredio iso je oke za serijalu (92 gpsa) pa sam samo tripo onda posto je doso i godisnji, malo do krka i tako svuda.... No kako to bude kad krenes postao mi je preslab bio pa sam uzeo Dr evo i poslozio sve i tu se preporodio ali opet nisam bas bio zadovoljan s tim pa sam iskusavo kombinacije razne i ispalo je da mk je najbolje polini vario sa 7.5g, zeleni+tc i crne male, no ipak mi se cinilo kao da ga nesto muci i sumnjo sam na auspuh posto sam vidio da ima var na grani ali nikako se odlucit na novi spuh dok mi nije puko ovaj, tu sam uzo rr i preporodio se, imam nesto malo vecu krajnju ali ubrzanje se poboljasalo osjetno... Sad mi je ostalo jos postelat frgic do kraja i reko bi da je to kraj ali nebi islo, na zimu ce se jos neke stvari radit na njemu no sad cu samo tripat dok jos vrijeme sluzi 😎