Evo da i ja otvorin temu u garazi za ovaj skuter na nagovor drugih.
Dakle radi se o Aprilia sr 50R koja je kupljena prije sezone s 12400 km za 8500 kn. Na 8000 je stavljen Drevo kit, sad ne znam tocno jel na 8000 km stavljen multivar i asupuh al nema veze...
Kad je dosla kod mene bila je cila sjajna, lik je namaza s necim da sjaji bolesno, ko iz ducana.
Uglavnom ja taj motor opce nisan vidija u zivo, lik je bia na forumu ima 1000 postova, na slikama i snimkama motor je izgleda ko iz ducana i bija san uvijeren da je odlican. Kad je dosa oma san vidija da su gume za zamijenu.
Pa san uzea nove gume...
I tako srka se vozala na dnevnoj bazi, nekakvi mini tripovi, naganjanje po gradu itd...
Do pocetka 8. miseca je napravljeno 2/2 ipo tisuce km i tad je srka pocela jebavat... Ugl nesto je suskalo dok se vozila i krenilo je raskapanje, 1. san mislija da je klipnjaca dobila svoje i uzea novu radilicu, da bi na kraju ispalo da je bolcen pojeden...
Tako je srka dobila novu mf radilicu pune polutke, novu vodenu, koyo lezajeve, corteco semeringe, novi piaggio iglicasti,nove drevo karike i novu bolcnu od dreva.
Nastavak ove sage mozete procitati ovdije :
http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,110017.0.htmlOd danas 01.10.2018. cu sve vezano za srku pisat ode da bude preglednije.