Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Medley vs Nmax vs PCX vs SH +Bev 300hpe + zontes 368g v2  (Posjeta: 125281 )

3 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline zvonkec92

• GY6 doctor <3 ---> Forumski strugar &
  • moderator
  • Tržnica : (+26)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • B( . )( . )BIES MAKE ME SMILE
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • zvonkec_92
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: Baotian Rocky 180cc
  • Moja Kaciga: Vemar, IXS
  • MojSetup: imam ih više
  • MojSpuh: sporcki auspuh imam
Odg: Medley vs Nmax vs PCX vs SH +Bev 300hpe + zontes 368g v2
« Odgovori #180 : 02 Rujan, 2026, 04:17:45 »
Ti si uzeo tech pulley sa krilcima, trebao si dr pulley sa njima nema problema. Ja ih na kinezu vozim vec dve godine jos uvijek su kao nove bez ikakvih tragova trosenja a skuter se neusporedivo bolje ponasa i bolje ide u odnosu na okrugle rolice. Stvarno je razlika nebo i zemlja, lakse odrzava putnu brzinu, start i meduubrzanja su 30% bolja nego sa okruglim rolicama, ma preporod. Kad uzmem i ja Zontesa odma ce dr pulley slideri u njega :D
Ako se nešto sfuša pa drži i traje ko tvorničko ili bolje onda se takvo fušanje zove tuning.  :kinez:

"Neke se stvari mogu kupit novcem, sve ostalo se nađe u šteku"

Online dino73n

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Nije bed pasti,bed je ne ustati....
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Gračanica
  • Moj Skuter: Zontes 368G v2 Sr50R
  • Moja Kaciga: Caberg FLYON II
  • MojSetup: FullSerijala
  • MojSpuh: SC08
« Odgovori #181 : 02 Rujan, 2026, 08:20:53 »
Ima li se kupiti DrPulley tu kod vas? Mene bi izasle $150 da si narucim. Postarina bas preskupa. A imam druga radi tu u ZG moze mi donjet.
SCOOT NUMERO "2"
SF2 Yasuni R<>Stage6 HPC<>MHR replica LC<>Stage6 BigValve<>Dellorto 19 phbg from MHR pack<>red sponge<>Polini speedcontrol<>G2 EVO clutch<>Stage6/RT CNC bell<>extend gear<>2xME 7 Teen<>Xenon light<>KosoGpStyle

Offline balki

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • idemo dalje...
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zg
  • Moj Skuter: Sportcity X50ie; X=3
  • Moja Kaciga: Nolan N80.8
  • MojSetup: Nadasve funkcionalna nakupina djelova
  • MojSpuh: Akrap
« Odgovori #182 : 02 Rujan, 2026, 17:14:41 »
Do sada sam nesvjesno svako tvoje spominjanje Tevh Pulley doživljavao kao da piše dr.Pulley:-/
Možda ispadnu OK ali svakako kad se već mažu prsti i naručuje ubuduće treba obratiti pažnju da bude "original".
Hvala na info i sretno!
Stvarni život je iluzija izazvana odmakom od tastature

Offline zvonkec92

• GY6 doctor <3 ---> Forumski strugar &
  • moderator
  • Tržnica : (+26)
  • maxi forumaš
  • B( . )( . )BIES MAKE ME SMILE
    • zvonkec_92
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: Baotian Rocky 180cc
  • Moja Kaciga: Vemar, IXS
  • MojSetup: imam ih više
  • MojSpuh: sporcki auspuh imam
« Odgovori #183 : 03 Rujan, 2026, 16:14:47 »
Sa org stranice ispadaju oko 84-5€ sa dostavom za HR, meni i to djeluje previse kamoli ovih 150 sto spominjes
Ako se nešto sfuša pa drži i traje ko tvorničko ili bolje onda se takvo fušanje zove tuning.  :kinez:

"Neke se stvari mogu kupit novcem, sve ostalo se nađe u šteku"

Online dino73n

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Nije bed pasti,bed je ne ustati....
  • Mjesto: Gračanica
  • Moj Skuter: Zontes 368G v2 Sr50R
  • Moja Kaciga: Caberg FLYON II
  • MojSetup: FullSerijala
  • MojSpuh: SC08
« Odgovori #184 : 03 Rujan, 2026, 21:48:51 »
Sa org stranice ispadaju oko 84-5€ sa dostavom za HR, meni i to djeluje previse kamoli ovih 150 sto spominjes

150 je dolara a ne eura. To je nekih malo manje od 120€ tako da je opet osjetno povoljnije nego naruciti u BiH. A kako se motor preporodio 85€ je dzaba 😂😂😂

Otvorit cu vario za par dana pa pogledat stanje. Ako vec budu sažvakani ovi tech pulley slajderi pokusat cu vratiti novce preko paypala i onda ce mi kupovina dr pulley biti skroz povoljna.
 A velika je sansa da ce biti sazvakani. Jer od kako sam ih montirao motor svaki dan vuče sve bolje i bolje i okretaju rastu malo po malo.
SCOOT NUMERO "2"
SF2 Yasuni R<>Stage6 HPC<>MHR replica LC<>Stage6 BigValve<>Dellorto 19 phbg from MHR pack<>red sponge<>Polini speedcontrol<>G2 EVO clutch<>Stage6/RT CNC bell<>extend gear<>2xME 7 Teen<>Xenon light<>KosoGpStyle

Offline challenbeen

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: otok Pag
« Odgovori #185 : Danas u 06:50:04 »
Kad sam TechPulley poceo ugrađivari 2021g bili su fantastični do 2023g do negdje 9mj, taman iza mog ADV350... jednostavno su počeli biti shit sa kvalitetom, kao da su zamjenski sa aliexpressa

Uglavnom DR.Pulley je indonezijski proizvod, a TechPulley je njemacki proizvod, i jos veci fun fact, on je doslovno sin je od od dr. pulley
 Tech pulley svakako bolje dizajniran, ali kako rekoh, kvaliteta se srozala
Gilera Runner SP 50     2008g
Gilera Runner VXR 200 2008g