Općenito > Maxiskuteri

Medley vs Nmax vs PCX vs SH

<< < (16/30) > >>

dino73n:

--- Citat: SF2 Freak - 12 Svibanj, 2019, 15:43:42 ---Da definitivno se osjeti taj vizir ali talijan ga je tak napravil da vjetar tuce ravno u kacigu (bar je tak na beverlyu) i onda bolje skinut taj vizir jer dobijes potres mozga od njega.

--- Kraj citata ---

Ista je situacija i ovdje sto se tiče usmjerenosti vjetra kao i na beverlyu. Probao malo bez kacige voziti i vjetar tuče tačno u čelo.  Možda bi sa nižim vozačem bila bolja situacija (ja sam 183cm) al sa kacigom nije tako loše.

Sent from my Mate10pro using TapatalkPro

SF2 Freak:
Ja sam 175 i mlati me u glavu. Ocito su talijani patuljci pa su to tak napravili. Jer bas je uzas i da sum vjetra ubija uzasno na 50 imam osjecaj kao da 200 idem

dino73n:
Samo da prijavim da u petak idem na trip. Supruga i ja i nesto stvari pod sjediste i nesto u manji givi kofer i gas. Bit ce optrecenja nesto malo ispod 200kg sto je ujedno i maks opterecenje.

Sad imam 8500km na satu. Promjenio sam ulje na 8000km i jutros sam stavio novu zadnju gumu Bridzs Batllax. Nije ova orginalna jos bila za zamjenu al je na par mjesta dobila malo na kamen pa sam iz predostroznosti stavio novu. I prednju cu staviti kad je uspijem pronaci jer trenurno nije bila dobavljiva.

Uglavnom ide se na Jadran. Nekih 330-350km u jednim smjeru,2 planinska prevoja i dosta ravnice.

Isao sam do sad na par lokalnih tripova 175+50+175km pa znam otprilike sta me ceka al 350 u jednom smjeru nisam do sad. Nisam ni preko granice prelazio.

Ako imate neki savjet na sta da pazim i tako to recite. Onda granica! Cekate li u koloni s autima ili se progurate?

Sent from my Mate10pro using TapatalkPro

zemo323:
Sretan put i polako  :icon_thumright:

Što se tiče granice, ako je velika gužva ja uglavnom preletim auta do same kućice i policajac mi samo mahne da produžim  :icon_biggrin:
Ako ima tipa 5-10 auta onda čekam, a zna biti kilometar kolona pa čekaš po sat vremena da  bi u hrvatskoj obavio 15min posla.
Znam da to baš i nije ok ali meni osobno ne smeta kad motorist/skuter prođe kolonu, relano zato i ide motorom/skuterom da izbjegne gužvu na granici.

ivano_007:
Di ćeš na Jadran? Ako ćeš oko Splita, mogu ti ja dat par savjeta di, šta, kako :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju