Općenito > Maxiskuteri

Medley vs Nmax vs PCX vs SH

<< < (17/30) > >>

dino73n:

--- Citat: ivano_007 - 12 Kolovoz, 2019, 21:23:26 ---Di ćeš na Jadran? Ako ćeš oko Splita, mogu ti ja dat par savjeta di, šta, kako :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Hocu oko Splita, tacnije u Kaštela stižem. Tu ljetujem vec 16 godina i sad zelim malo sa skuterom doc da dozivim to i na 2 tocka. Otic u Trogir navečer i parkirat na rivi pokraj jahte a ne ostaviti auto 2km daleko pa pjesaciti i otici u Split i spustit se skuterom skroz do obale :)

Uglavnom to mi je plan :D

Sent from my Mate10pro using TapatalkPro

zvonkec92:
Mrale Jovan ti je dobar vodić preporućam ga svakako, ja sam neke godine odsjeo kod njega pa me ljudina provozo po cijelom Splitu pokazo sve znamenitosti, odveo na Kozjak i tako, al sve s njegovim kolima jer meni bas nije bilo svejedno sa ZG tablicama u centar.

dino73n:

--- Citat: zvonkec92 - 12 Kolovoz, 2019, 22:58:25 ---Mrale Jovan ti je dobar vodić preporućam ga svakako, ja sam neke godine odsjeo kod njega pa me ljudina provozo po cijelom Splitu pokazo sve znamenitosti, odveo na Kozjak i tako, al sve s njegovim kolima jer meni bas nije bilo svejedno sa ZG tablicama u centar.

--- Kraj citata ---
Znaci ja sam sretan sto mi nije ZG tablica :)

Sent from my Mate10pro using TapatalkPro

Corector:
Dino sretan vam put! I biti ce vam sigurno ljepse sa skuterom nego s autom (nakon prvih 350km :D) i imati ce te priliku sa skuterom posjetiti vise lokacija ili ce te jednostavno imati vise vremena. Jednom sam isao u Trogir s autom tj. na Čiovo i nebi vise nikada u sezoni.

Ne znam sto da ti kazem pametno, sto se tice granice samo se ubacis prvi, mene sa skuterom su do sada samo 2x gledali, a prelazio sam granicu barem 20x i uvijek bi samo mahnuli, tako da najvise vremena izgubis dok izvadis dokumente, papire i dok ih spremas.

Napumpaj gume na malo tvrdje, podesi zadnji ovjes na tvrdje ako ide i pomalo. Mozda ce ti svjetlo vislje bacati...
Dobro pazi na kakvu podlogu stavljas skuter na nogarama da se ne bi prevrnuo.

Ako slucajno sta zatreba, broj imas rijesavamo odmah i distribuciju vrsimo najbrzim vezama, po nekome, busom, ili purejetom...

ivano_007:

--- Citat: dino73n - 12 Kolovoz, 2019, 21:44:53 ---Otic u Trogir navečer i parkirat na rivi pokraj jahte
--- Kraj citata ---

:icon_biggrin:

S obzirom da si tu 16 godina već, onda ti ne moram ništa govorit, sve znaš. Ako bude išta trebalo od alata il ičega, slobodno se javi :icon_thumright: Ja sam isto tu iz Sućurca

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju