Općenito > Maxiskuteri
Medley vs Nmax vs PCX vs SH
PchelaUbica:
Svaka cast. Digo si mu nivo aerodinamike posto nije velik vizir :icon_thumright: :headbang:
Koji mu je max speed uopce?
dino73n:
--- Citat: PchelaUbica - 12 Svibanj, 2019, 13:43:56 ---Svaka cast. Digo si mu nivo aerodinamike posto nije velik vizir :icon_thumright: :headbang:
Koji mu je max speed uopce?
--- Kraj citata ---
Max mu je 115gps u dobrim uslovima kad se full sagnem a to je za kazaljku preko 120 na satu. Ovako sad sa vjetrobranom nabere 115kmh na satu uspravljen. A nisam jos probao da se sakrijem iza vjetrobrana i zalegnem koliko je moguce. Al svejedno nece moci brže ni u kom slucaju jer masina tuče u blokadu. Jedino da diram nesto po prenosu al trenutno me to ne zanima.
Uzivam u maloj potrosnji i laganoj voznji. Po magistrali vozim kako saobracaj teče i imam snage da preticem na 80kmh. Za sad mi je to dovoljno.
Kad izadje iz garancije mozda se odlucim za neko pipkanje a mozda i predjem u 300-350ccm klasu.
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
SF2 Freak:
Eto i meni se onda javi Dr.Purejet i bata Tomi i nezz tko jos da meni brze ide skuter zbog drag volana. A bas je suprotno , meni udara vjetar vec u kitu pa sve prema gore. fala Bogu jos se nije prehladila :laughing7: I kako onda ja mogu biti brzi kada sam na pezi aerodinamican kao autobus.
Da definitivno se osjeti taj vizir ali talijan ga je tak napravil da vjetar tuce ravno u kacigu (bar je tak na beverlyu) i onda bolje skinut taj vizir jer dobijes potres mozga od njega.
Corector:
Ajde ti stavi prvo vizir plastike pa se javi s usporedbom. Ne kuzim o cemu pricas kad druga strana je i dalje nepoznanica. S druge strane volan ti je suvisan jer zabijes glavu ispred protuokopa, osjetio bi jedino uspravan
Ja bih stavio odma jer bih dobio.top speed :D
PS i nisam Dr. nego prof. jer doktori voze zamorcad :P
SF2 Freak:
U planu i je neka mala plastikica ali jos nisam naisao na nista konkretno. Pratim na ebayu :icon_thumright: Ali siguran sam da ce bolje biti.
Zapravooo ti bi to mogao najbolje istestirati. Probaj na Runnerceta top speed sa velikim vizirom od wxr-a i probaj sa malim. E to je najbolja usporedba.
Profesore poduci na o zakonu strujanja vazduha. :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju