Općenito > Maxiskuteri

Medley vs Nmax vs PCX vs SH

<< < (14/30) > >>

dino73n:
Sve ok al svi motori sa kojima sam se susreo smanje zazor kad se ugriju samo ovaj čudni poveća.

Visestruko puta na GY6 masinama se desava da motor upali i krene i vozi par sto metara i ugasi se i na ponovni pokušaj paljenja vergla kao bez kompresije.

Ohladi se za minutu i opet pali. Provjerim ventile a ono zazor 0.01 ili ga nema nikako.

Bilo kako bilo već sam presao 3500km ovako sa 0.04 i 0.08 i ide kao podmazan ne čuje se i sve je ok.

Sent from my Mate10pro using TapatalkPro

zvonkec92:
Meni kad je usisni bio na 0.04 kad bi se zgrijala masina poceo bi fufljat i nemirno radit i usis na glavi bi pocrnio sto znaci pustao je kompresiju prema karbu. Usisni stelam 0.08 ispuh 0.12 i to je to kad se zgrije zazor se malo smanji i to je taman

dino73n:

--- Citat: zvonkec92 - 25 Travanj, 2019, 10:53:55 ---Meni kad je usisni bio na 0.04 kad bi se zgrijala masina poceo bi fufljat i nemirno radit i usis na glavi bi pocrnio sto znaci pustao je kompresiju prema karbu. Usisni stelam 0.08 ispuh 0.12 i to je to kad se zgrije zazor se malo smanji i to je taman

--- Kraj citata ---
Upravo tako. Svi smanjuju zazor kako se griju samo ovaj moj poveca. Izgleda da je koeficijent sirenja materijala glave veci nego samih ventila pa se bregasta "odmakne" vise nego sto se ventili izduže.

zvonkec92:
Da, lako moguce. Neka ti je sretno sa novom pilom  :icon_thumright:

dino73n:
Nabacio mini vjetrobran prije par dana. Imao sam utisak da ce mi pokvariti performanse u voznji i uzeti nesto maks brzine al na moje veliko iznanedjenje desilo se baš suprotno. Dobio sam efekat da uspravljen ide kao kad zalegnem. U gradskoj vožnji nema nekog specijalnog doživljaja al na magistrali je prava stvar.Na 80kmh nema vjetra u prsa i osjeti se kako motor lakše klizi kroz vazduh. Čak i kod preticanja na 80kmh se osjeti da to brže ide nego prije.

Jedini minus je pojacana buka oko kacige i kod udara bočnog vjetra osjeti se da guvernal treba malo jače držati u rukama.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju