Općenito > Maxiskuteri
Medley vs Nmax vs PCX vs SH
dino73n:
Nisam bas pozorno pratio čuku jer sam bio skoncentrisan na gledanje ispred sebe al nesto oko 115kmh. Jos sam jednom prije isao maks i tad mi pokazao malo vise na satu al tad nisam mjerio sa gps tako da sam siguran da se može iscjediti još koji kmh.
Mada sve mi je to ne bitno. Ne vidim se kako vozim maks brzinom. Bitno je da na 80kmh ima snage da mogu preticat kamione. Nije ni to na nivou jaceg motora al nisam nemocan kao sa pedesetkom.
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
dino73n:
Danas isao na trip dok jos ima sunca. Gracanica-Zenica-malo po Zenici-Gracanica. 201km od sipanja do sipanja. Brzina kretanja izmedju 60 i 70kmh.
Ovdje ni purejet ni concorde ne mogu bolje :)
SF2 Freak:
JA sam u Zadru tocio 6,5L to je prosjek od 2,15L na 100km :icon_thumright:
Ajde neka ti sa srecom , valjda si upecao dobrog mendleya.
dino73n:
--- Citat: SF2 Freak - 11 Studeni, 2018, 16:07:41 ---JA sam u Zadru tocio 6,5L to je prosjek od 2,15L na 100km :icon_thumright:
Ajde neka ti sa srecom , valjda si upecao dobrog mendleya.
--- Kraj citata ---
Hvala. A jel dobar ili nije saznat cemo u slijedece dvije godine. Dok je pod garancijom nema štednje. Ako ce krepat nek krepa dok piaggio plaća popravke a poslije cemo vidjeti sta u kako.
Corector:
ZNACI Medley bi mogao biti dobar stroj? :laughing7:
Moram priznati da se nikad nisam vozio tako izmedju 60-70kmh pa nemam podatak, imam samo za maksimalnu, a to je 2.6l nrg purejet i Elystar purejet 3.1l. Na otvorenoj je moj laksi i nizi brat ostvario 2.4l s nrgom s tim da ga je lozio na minimalno 90% potencijala Zagreb-Maslenica i stigao je jako brzo. Morati cu se pozabaviti i suzdrzsti s nekom normnom voznjom, i iskoristiti gasenje injektora s pustanjem gasa par stotina metara prije semafora...
Neki se mogu sa 50ccm voziti s 1/3 gasa toliko jer imaji dobru aerodinamiku, ja jebiga ne mogu, i kad bi sjeo na taj skuter on bi trosio valjda litru vise, tako sam vjerovao za svog Elystara i taj s vertikalnom LC masinom ispod 4.4l nike nikad potrosio, iako sam skinuo karb sa speedfighta koji trosi 3 i nesto....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju