Općenito > Maxiskuteri
Medley vs Nmax vs PCX vs SH
SF2 Freak:
Ide 100 105gpsa. Cuka laze ekstrwmno mnogo.
dino73n:
Cuka je vrlo tacna. Do 50kmh laze svega 2-3kmh. Na maksu nisam ni gledao u cuku.
Uglavnom korisnici prijavljuju da motor ima blokadu kad dodje u crvene obrtaje a i u manualu tako pise.
Kad sam ovo mjerio nisam dosao do blokade. Znaci moze se iscjediti jos koji kmh.
Tih 100/105 po gps je vjerovatno 125ccm.
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
Corector:
Ma ja nekako vjerujem da nece bit problema kod nas koji se znamo brinuti o skuteru. Makar sam osjetio patnje kad skuter kronicno ne slusa na jednoj drugoj marki, al necemo o tome.
dino73n:
--- Citat: Corector - 29 Listopad, 2018, 07:47:18 ---Ma ja nekako vjerujem da nece bit problema kod nas koji se znamo brinuti o skuteru. Makar sam osjetio patnje kad skuter kronicno ne slusa na jednoj drugoj marki, al necemo o tome.
--- Kraj citata ---
Upravo to.
Mi smo uvijek korak ispred. Znamo kad ce sta otkazat i prije nego se to desi. Malo vise brige nego sto manual nalaze i nema zime...
SF2 Freak:
--- Citat: dino73n - 29 Listopad, 2018, 06:27:24 ---Cuka je vrlo tacna. Do 50kmh laze svega 2-3kmh. Na maksu nisam ni gledao u cuku.
Uglavnom korisnici prijavljuju da motor ima blokadu kad dodje u crvene obrtaje a i u manualu tako pise.
Kad sam ovo mjerio nisam dosao do blokade. Znaci moze se iscjediti jos koji kmh.
Tih 100/105 po gps je vjerovatno 125ccm.
--- Kraj citata ---
U pravu si to je sigurno 125 bio jer neznam citati kaj pise na papiru i u prometnoj. Ako tebi tocna cuka onda mora da je to talijan slagao a ne kinesce.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju