Općenito > Maxiskuteri

Medley vs Nmax vs PCX vs SH

<< < (10/30) > >>

SF2 Freak:
Ide 100 105gpsa. Cuka  laze ekstrwmno mnogo.

dino73n:
Cuka je vrlo tacna. Do 50kmh laze svega 2-3kmh. Na maksu nisam ni gledao u cuku.

Uglavnom korisnici prijavljuju da motor ima blokadu kad dodje u crvene obrtaje a i u manualu tako pise.

Kad sam ovo mjerio nisam dosao do blokade. Znaci moze se iscjediti jos koji kmh.

Tih 100/105 po gps je vjerovatno 125ccm.

Sent from my Mate10pro using TapatalkPro

Corector:
Ma ja nekako vjerujem da nece bit problema kod nas koji se znamo brinuti o skuteru. Makar sam osjetio patnje kad skuter kronicno ne slusa na jednoj drugoj marki, al necemo o tome.

dino73n:

--- Citat: Corector - 29 Listopad, 2018, 07:47:18 ---Ma ja nekako vjerujem da nece bit problema kod nas koji se znamo brinuti o skuteru. Makar sam osjetio patnje kad skuter kronicno ne slusa na jednoj drugoj marki, al necemo o tome.

--- Kraj citata ---
Upravo to.

Mi smo uvijek korak ispred. Znamo kad ce sta otkazat i prije nego se to desi. Malo vise brige nego sto manual nalaze i nema zime...

SF2 Freak:

--- Citat: dino73n - 29 Listopad, 2018, 06:27:24 ---Cuka je vrlo tacna. Do 50kmh laze svega 2-3kmh. Na maksu nisam ni gledao u cuku.

Uglavnom korisnici prijavljuju da motor ima blokadu kad dodje u crvene obrtaje a i u manualu tako pise.

Kad sam ovo mjerio nisam dosao do blokade. Znaci moze se iscjediti jos koji kmh.

Tih 100/105 po gps je vjerovatno 125ccm.

--- Kraj citata ---
U pravu si to je sigurno 125 bio jer neznam citati kaj pise na papiru i u prometnoj. Ako tebi tocna cuka onda mora da je to talijan slagao a ne kinesce.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju