Općenito > Maxiskuteri

Medley vs Nmax vs PCX vs SH

<< < (3/30) > >>

Corector:
Niposto na nevidjeno, a vidim da se vrte malo ozbiljnije pare, ja bih za taj nivo usteko T maxa, naravno uz dodatno protezanje :toothy3:

A u toj klasi bi uzeo recimo Libertija 200 sport, polovnog.

Cudi me da hoces bas novog posto lako mozes prepoznati polovno zanorce i lako bi ga odrzavao...

SF2 Freak:
Bolje japanski kuglicni lezajevi nego kineski leteci. Kuglicne ako odu i zamjenis na Hondi a kada ode na Medlyu onda imas jebade kome to odnjet da slozi+ i radilicu trebas.

Corector:
E mralencad, ne zna jel se sjecate ovog videa di sam izbrasnario Kymca Agilitija125 4T. Vidio sam tog covjeka do sad puno puta u prolazu, a danas sam konacno popricao s njim jer je dosao ispred mene s dostavom.

Pogledam kilometrazu kad ono za Oskara, vidim nema diht mase na blokovimq, samo blato, i pitam ga koliko mu je trebalo za te kilometre i veli 2 godine, s tim da ga je kupio sa 7tkm.
Posto je extreman gradski triper, priie je imao Libertija 125 i veli zamorce mu se raspalo... a ovaj samo ide i ide, bas se vidi da je trosen, ali neda se Kymco, a perfomanse su mu jadne, ali eto,traje, to je i za ocekivati kad agregat niie mnogo iskoristen.

Evo snimka bransarenja

dino73n:
Samo tesko je ne primjetiti da sofer na agility 125 ima vise kila nego kubika ;)

Sent from my Mate10pro using TapatalkPro

Deki.:
Ha ha Kymco ruls.
Moraš imat barem 100kg da kupiš Kymco.
Tako piše u papirima, ja sam debelo iznad.
Čim nabacim neki vario idem na megdan s Corectorovim purjetom. Samo ćemo zamjenit strojeve da bude fer :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju