Općenito > Maxiskuteri
Medley vs Nmax vs PCX vs SH
dino73n:
--- Citat: SF2 Freak - 04 Listopad, 2018, 13:46:03 ---Bolje japanski kuglicni lezajevi nego kineski leteci. Kuglicne ako odu i zamjenis na Hondi a kada ode na Medlyu onda imas jebade kome to odnjet da slozi+ i radilicu trebas.
--- Kraj citata ---
Realno gledajući nece ti hondini brzo stradat al 4T u 2018g sa kuglicnim lezajima i 2v mi nije sjelo. Nece ni leteci stradat sve dok ima ulja i pritiska ulja.
A posto je SF4 125? Ti si u to upućen, ja nisam mogao da nadjem podatak.
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
SF2 Freak:
Sf4 125 je 19000kn :headbang: Najbolja cijena od svih a ne kaska ni po cemu osim kaj nije maxi makar nije mi ni medley neki maxi.
zvonkec92:
Vrte se ti kuglični extremno dugo, msm to ić gledat s te strane neču taj skuter jer ima kuglične lagere na radilici je krajnje glupo. Kinezi i Tajwanci sa tim GY6 mašinama i sa onim svojim Cignusima prelaze po 200 000km bez problema ( znam iz pouzdanih izvora ) Ležajevi na radilici najčešče odu od neredovitog mjenjanja ulja a ako i odu 2 nova ležaja + set dihtunga su 200kn jedino pa sad dal je puno u 150 tisuča jednom promjenit kuglične lagere ja mislim da nije a vjerujem da ni medli nebi duže vozio sa jednim setom lagera tako daaaaa :P
dino73n:
--- Citat: zvonkec92 - 04 Listopad, 2018, 20:48:44 ---Vrte se ti kuglični extremno dugo, msm to ić gledat s te strane neču taj skuter jer ima kuglične lagere na radilici je krajnje glupo. Kinezi i Tajwanci sa tim GY6 mašinama i sa onim svojim Cignusima prelaze po 200 000km bez problema ( znam iz pouzdanih izvora ) Ležajevi na radilici najčešče odu od neredovitog mjenjanja ulja a ako i odu 2 nova ležaja + set dihtunga su 200kn jedino pa sad dal je puno u 150 tisuča jednom promjenit kuglične lagere ja mislim da nije a vjerujem da ni medli nebi duže vozio sa jednim setom lagera tako daaaaa :P
--- Kraj citata ---
Jest glupo. Nije to presudan razlog nego sam naveo da mi je to bezveze u 2018g. Najgore vezano za hondu sto je ne mogu pogledati prije kupovine. Da je bar ima neko u mojoj blizini pa da je malo vidim sjednem peobam nego morao bih je kupiti ono bas na ćoravo. Druga stvar je cijena,ovdje kod mene je bas preskupa, tek je malo jeftinija od bev300i abs/asr. Tako da ako bi se vec protegnuo do honde onda bi se produzio do beverlija. 300ccm su vec pravi maxi.
Uglavnom trenutno sam usredotocen na samo nove skutere. Mozda se do trenutka kupovine odlucim i za nešto rabljeno u stanju kao novo. Mada je to kod nas teško jer malo je skutera općenito. Onda zbog nedostatka pravih stručnih servisera vecina polovnjaka je u očajnom stanju.
Nasao sam jednu Hondu SH 2015g sa 12000km za 2500e i jednog beverlija 300i 2014g sa 11000km za nekih 3750e mada s obzirom na cijenu novog to je malo previse.
Uglavnom u glavi mi zuji od silnih kombinacija i razmisljanja sta bi i kako bi.
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
SF2 Freak:
Beverly sa xiaomi vilicom je odlican odabir :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju