Općenito > Maxiskuteri
Medley vs Nmax vs PCX vs SH
dino73n:
--- Citat: RunnerSukosan - 28 Rujan, 2018, 18:30:08 ---Ma neki vxr 250/300 da slozis, kako ces pcx na zadnji cimnit? :dontknow:
Al znam na sto ciljas ipak si "covjek u godinama" :icon_tongue: :laughing7:
--- Kraj citata ---
Upravo... Jedini nacin da se prestanem majmunisat je da nemam adekvatnu pilu. ;) Mada se uvijek nadje neki runner na steroidima da me želja mine. :)
Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
RunnerSukosan:
--- Citat: dino73n - 28 Rujan, 2018, 18:49:40 ---
--- Citat: RunnerSukosan - 28 Rujan, 2018, 18:30:08 ---Ma neki vxr 250/300 da slozis, kako ces pcx na zadnji cimnit? :dontknow:
Al znam na sto ciljas ipak si "covjek u godinama" :icon_tongue: :laughing7:
--- Kraj citata ---
Upravo... Jedini nacin da se prestanem majmunisat je da nemam adekvatnu pilu. ;) Mada se uvijek nadje neki runner na steroidima da me želja mine. :)
--- Kraj citata ---
Dam ti ja apriliu na steroidima pa ces promijenit misljenje :glasses9:
Tomi_ZG:
--- Citat: monetri - 28 Rujan, 2018, 17:50:17 ---Znam da je Suhy ogorcen
--- Kraj citata ---
Je Suhi je ogorčen,Suhi je dao svoje novce i platio ti medlija i sad je ogorčen,prije bi bilo da si ti extremno nekršten,čovjek ti veli iz prve ruke kakav je jer se susreo s njim uživo i šarafio ga više puta nego smo ga mi tu na forumu vidjeli na slikama i samo ti je htio pomoć,kad ti nakon isteka garancije sve na njemu pocrka sjetit ćeš se Suhijevih riječi
monetri:
--- Citat: Tomi_ZG - 30 Rujan, 2018, 09:33:36 ---
--- Citat: monetri - 28 Rujan, 2018, 17:50:17 ---Znam da je Suhy ogorcen
--- Kraj citata ---
Je Suhi je ogorčen,Suhi je dao svoje novce i platio ti medlija i sad je ogorčen,prije bi bilo da si ti extremno nekršten,čovjek ti veli iz prve ruke kakav je jer se susreo s njim uživo i šarafio ga više puta nego smo ga mi tu na forumu vidjeli na slikama i samo ti je htio pomoć,kad ti nakon isteka garancije sve na njemu pocrka sjetit ćeš se Suhijevih riječi
--- Kraj citata ---
Cemu takav ton? Ogorcen nije nista negativno na tvoj racun, smiri se. I drzi fige da se tvoja prorocanstva ne dese, ako ti neces, ja hocu :)
Sent from my FRD-L09 using Tapatalk
dino73n:
Ja juces zvao hondu za BiH. Nemaju nikakvih skutera na stanju tako da ne mogu otici i salon i barem sjesti na skuter da vidim barem odgovara li mi položaj sjedenja. SH 150i abs kosta 8850KM sto je 4538eura i ja bi im trebao to uplatit na racun ili bar neki jači avans pa da mi naruče skuter. PCX je nesto jeftiniji al na kraju ipak ga ne zelim jer skuteri bez ravne podnice odnosno gdje nemas gdje kesu iz trgovine zakačiti mi nisu zanimljivi. Tako da ni Nmax nije zanimljiv.
Medley 155ccm ali 2017g salonski model mogu dobiti za 3333 eura.
Da je honda bolja to nije upitno ali da li je bolja toliku razliku u cijeni to je upitno. A jos kad sam vidio da je hondina masina građe kao gy6 sa radilicom na kugličnim lagerima ohladila mi je maksimalno. Znaci SH 4534e a beverly 300i abs je 4820e tako da ako vec treba dat vise novca nego za medleya onda vise ni SH nije pametan izbor.
Moram se jos cuti sa yamahom da vidim imaju li xenter pa da probam malo sjest na njeg da vidim kakav ce dojam ostaviti.
Uglavnom nema šanse da ću kupiti skuter na nevidjeno.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju