Tehnički kutak > Garaža
Piaggio X8 150 by dacerovs
dario007:
A daj reci kad smo isli u drugom smjeru,tko se meni u zavjetrini vozio? :toothy9:
Raspirio sam energiju oko 103-4gps-a kad smo nazad isli.hahahah
Budemo bas posnimili drugi put,rekao sam ti odma da snimas,al nece on... :laughing7:
I tko je bio prvi do mostica sa Puckih,ha?
dacerovs:
Pa skoro isto su dosli do mostica, ti si isao unutarnjom stranom ja vanjskom.
I daaaaaj budi realan, pa i kad si ispred mene bio, stignem te i prodem hahahha i onda nakon tog sljedi mrtva trka. A na povratku sam te cak ostavio za duzinu i isao sam 103-104gps, 108-109 po satu.
Budemo probali kad dode novi remen i centralni jer je ovaj odapeo, startam iz druge brzibe pa onda test pa onda kad stavim Poljini Hispeed variomat, da vidim razliku.
Bas me zanima, valjda neces dotad prodat energiju hahaha
Sent from my iPhone using Tapatalk
RunnerSukosan:
Rade bi radije nekog namazao nego hljeba jeo :laughing7:
SF2 Freak:
50cc 2t jos nekaj parira 125cc 4t serijali ali 150ki vise ne. Stavi vario na taj frizder odpuho bu te. 11hiljki orididi remen ... taj je pred istekom svojega vijeka trajanja
steeef:
ajde nek se slazu i 4t traktori malo :icon_biggrin:
da se osvrnem na pocetak teme, ako imas x8 400 ramu s masinom,ne vidim di bi bil problem slozit to kak je prvotno zamisljeno...
sad bas da su masteri gnoj masine zato jer eto crkne regler pa crknu namotaji, ne bi se bas slozil...kolko se sjecam bil je neki x8 400 sa 160 000km na plecima i jos je vozil...tak da
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju