Tehnički kutak > Garaža

Piaggio X8 150 by dacerovs

<< < (9/51) > >>

dacerovs:

--- Citat: steeef - 29 Rujan, 2018, 18:03:13 ---ajde nek se slazu i 4t traktori malo  :icon_biggrin:

da se osvrnem na pocetak teme, ako imas x8 400 ramu s masinom,ne vidim di bi bil problem slozit to kak je prvotno zamisljeno...
sad bas da su masteri gnoj masine zato jer eto crkne regler pa crknu namotaji, ne bi se bas slozil...kolko se sjecam bil je neki x8 400 sa 160 000km na plecima i jos je vozil...tak da

--- Kraj citata ---

Stef, daj mi reci sta uradit ovoj 150 masini da ide donekle ok.
Znaci 200cc cilindar je u nabavci od Libertya, nasao sam ga, prosao nepunih 13tkm.
E sad, kolko glavu obradit, od ceg pasu veci ventili itd?

Sent from my iPhone using Tapatalk

dario007:
Ja bi slagao 400 na tvom mjestu,ovo su igracke i od tog ne bus napravio avion na tak teskom skuteru,a ulozit ces vise novaca nego u swap na 400.

Nijedna ta masina nije cvijece da nema nijednu manu.

Mozda nam Steeef kaze malo vise o tom 400 agregatu?

Sta se tice draga,ja sam malo brzi do 70,ti od 70,kasnije se izjednace.Tak isti bog,ja sam u jednom smjeru bio brzi,ti u drugom,al tak nebitno kad su nijanse.

steeef:
a nemam ja kaj tu rec, kak sam rekel i ja bi slagal radje 400 nego ova swapanja...a kaj crkne mjenjas ko i na svemu drugome...
radil sam samo jednu 400 masinu do sad, sve ostalo je bilo 500..i ove 460 i novije 492cc

radil sam i yamahe, x city 250 majesti 400 i tmax 500 i ja ne znam zakaj taj t max kosta tolko kolko kosta...
dok masina nema filter ulja, sistem ubrizgavnja koi je i.e. pa ima i fergazer s membranom i klipicem i onda jos injektor na usisnoj grani...ah

Corector:
Liberty 200 ide bas fino, ali ovaj televizor ne bude isao tako jer se tesko probija kroz zrak. Tako ti je meni s elistarom, stalno mislim da je u kur*u masina, ali nema mu pomoci osim da skines plastike,bas bi to trebalo probati :laughing7:

Ak ces ici na 400 sjeti se kako sam ja ucinio purejeta vecnim,sad koje su prave mane 400 masine fakat nemam pojma.

dacerovs:
Danas napravio 135km i to takoreci u komadu.
Pa ja se ne mogu nadiviti jednome, a to je da ne znam kako izgleda onaj pimpek za tocenje goriva na benzinskoj, znaci samo se vozis i vozis, odes na deseti kraj grada i gorivo nit ne gledam hahah.
Na rajneru moras dobro izracunat rutu i di imas za tocit jer kad se kazaljka krene spustat, ubrzo mu je potrebna benzinska.

Znaci, nedavno je bio prazan do kraja i ulio sam mu 9L benge( dosao na po bengu bez novcanika pa sreca da sam imao 100kn u depu), nije bio pun do cepa, inace ima 12.5L rezervar.
Zasad sam napravio 175km i ima malo manje od pola rezervara, s time da nije bio pun nit je kazaljka pokazivala da je pun kao kod rajnera.
Mislim da ce 300km napravit bez ikakvog problema, voznja je samo pun gas hahah, odmor za zglob, pridrzis si lijevom rukom pun gas tako da ti desna na gasu bude kao da drziz milimetar gasa hahha.
U gepek mu stane moja Nolanica 86S i to mi je za oskara! Pod sic ne stane, al stane ona otvorena kaciga.
Udobnost je za 10, znaci bukvalno sam nakon 130km po Zgu i okolici mogao zapicit prema moru.
Rastegnuo sam ga 118 po cuki( laze za 5 gps) s time da je prijenos za zamjenu.
Prednja kocnica koci FENOMENALNO, nakon Rajnera, ovo se sa 100 na sat zakopa ispod semafora.
Prije 10g sam vozao X9Evo piaggia i ovaj X8 se vozi za medalju, pa mogu reci duplo bolje nego X9, Suhi je bio u pravo.
Nagla promjena pravca je ko da bicikl vozis, nagnes ga do ibera i nemas straha od proklizavanja.
Zastita od vjetra i hladnoce je nevjerojatno dobra!!
Nisam vozio ni jedan maxi, a da ima ovakvu zastitu od vjetra, nemam rijeci.
Evo par slika jer nema prave slike skuta od pocetka teme

I evo kako brašnari gumu

Plan za X8 je ne cackat puno.
Eventualno stavit 200cc cilindar sa Libertya.
Kompletan Polini prijenos i tu bi moglo bit kombinacija varia i remena.
Komb bi bila uzet vario za 200cc i remen.

Eto, do javljanja.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju