Tehnički kutak > Garaža

Piaggio X8 150 by dacerovs

<< < (7/51) > >>

dacerovs:
Nakon razgovora sa Suhim, odustao sam od tog 400cc gnoja.
Znaci ja sam cijelo vrijeme mislio da su te master masine MASTER! , a ne kramp. Pa nisam bas tolko glup da regler i namotaje mijenjam na godisnjoj bazi, mislim ja jesam glup al bas tolko nisam hahahah.
Na kraju ce ipak ostat kako je, rijesit ce se prijenos, a onda kad se skupi lova piknut nesto od Yamahe ili Honde i mir s tobom.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Corector:
Purejet je najbolja i.e. masina od piaggia. Namotaji i reglernikada ne crknu. Brtva glave nikad ne puca, sve se da reparirat :headbang:
Ovo ostalo je sve zestoki proracun trajanja dijelova.

SF2 Freak:
Crkne pumpa i nemas reklamacije na nju. Za 4t pumpe su sve pod garancijom.

dario007:
Pala mrtva trka,pia 50 sa variomatom i auspuhom vs frizider 4t 150.Toliko slicno idu da je nevjerovatno.Prodje me u spektru od 80-90 gps-a i kasnije na krajnjoj ga stizem puzevim korakom.Od starta ga isto drzim duzinu :D

Sad bu dacerovs rekao da je brzi,al morat cemo to posnimit,hahahah

dacerovs:
Hahahhahaha picko, nisi napisao pravo stanje. Vozis mi se u zavjetrini, a vani bura puse, cajger mi se momentalno spusti za 5 na sat kad puhne hahhaha.
Pa nisi ni jednom zavrsio ispred mene hahahha.
Pazi ovo, idem me preticat i uhvati lauf u zavjetrini i onda se izbaci iz zavjetrine i ko da mu netko kocnicu stisnuo.
Trebao je to posnimiti, mrtva trka hahaha.

Btw, raspirio sam x8 skoro 110 po satu, sat laze za 5gps s time da mu prijenos ima 11700km i zreo za zamjenu.

Bit ce tu laganog cuninga, vec sam se konzultirao sa Dariom.
Liberty 200cc cilindar i dorada glave bi bio drugi plan, prvi je nabavka sport varia i to ce prvo sjest na njega.
Steef kad bi se javio, bio bih mu zahvalan al ga vjerojatno vise forum ne zanima tolko.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju