Tehnički kutak > Garaža

Piaggio X8 150 by dacerovs

<< < (26/51) > >>

Corector:
E Mrale, ova crijeva goriva su ti sad postala taman kurvinska. Nakon desetak godina vole podmuklo puknuti iz cista mira, onak ti nastane rupica kao da je netko iglu zabio. Mnogi su se tako opekli, a bogami i ja kad mi je iscurilo dio tanka iz runnera jer su jos bila "dobra".

dacerovs:

--- Citat: Corector - 04 Ožujak, 2019, 19:23:29 ---E Mrale, ova crijeva goriva su ti sad postala taman kurvinska. Nakon desetak godina vole podmuklo puknuti iz cista mira, onak ti nastane rupica kao da je netko iglu zabio. Mnogi su se tako opekli, a bogami i ja kad mi je iscurilo dio tanka iz runnera jer su jos bila "dobra".

--- Kraj citata ---
Ajd dobro, a di ima za kupit postenih kvalitetnih crijeva???Jer ovo sve kod Tokica i slicnih je banana kvaliteta. Al ajd nema puno crijeva za zamijenit pa to nije problem i sve je ispod prosto ko pasulj, sagnes se i cijeli sistem dovoda goriva je na izvolte.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Corector:
Od 5 skutera jedan ce fasovat. A nakon 15 godina sva su trula.

AG moto, prava sikonjara za 3 Nobela, koristim vec godinama... sve ce ti biti jasno ako pokisas na suho navuci na filter goriva :laughing7:
15, ili 20kn ti je metar.

dacerovs:
Plan je na kraju sezone koja jos i nije pocela posteno hahaha prebacit X8 na LC.
Kiler, ventilator,posudu i crijeva imam od Xeva.
Cilindar se nade za sicu, to sam cak i nasao.
Glavu takoder kompletnu, ima ih ko u prici.
Ja cu to sve slagat na postojeci blok, radilica i sve ostaje kako je. Postao sam i ja jebac za lepu, sto manje ulozit vise se i ljepse vozit.

E sad ja imam pitanje, slagat li original vodenu pumpu ili stavit elektricnu. Za original mi treba i drugi magnet kolko znam??

Sent from my iPhone using Tapatalk

Deki.:
Lijepo sam ti na početku teme reko ništa nediraj, sad nikad kraja, ovo, ono, pa veća mašina.
Daj nam skrati muke koji pratimo temu i odma ugradi 500ticu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju