Tehnički kutak > Garaža
Piaggio X8 150 by dacerovs
dacerovs:
--- Citat: Deki. - 09 Ožujak, 2019, 16:14:50 ---Lijepo sam ti na početku teme reko ništa nediraj, sad nikad kraja, ovo, ono, pa veća mašina.
Daj nam skrati muke koji pratimo temu i odma ugradi 500ticu
--- Kraj citata ---
Ma nikakav Master, to me ne zanima vise ni malo.
Vece kubakaze su mi zanimljive samo od Yamahe i Honde, to je zivcana mrcina, ovaj master dobro poslozeni quasar ili leader drzi do 120 bez problema i duze traje.
Ovaj setup sta sam gore naveo nebi me kostao ni 250€ i mir s tobom, getribu duzu imam koju bi 180/200 to mogao ispratit i to bi moglo bit poprilicno dobro.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Corector:
Podrzavam sto si postao jebac za lipu! I ja sam dosta zestok igrac po tom pitanju pa sam se navozao kao nikada :headban
Mislim da je u Volva S60, on ima vecu elektricnu pumpu cini mi se 22mm ulazi
dacerovs:
--- Citat: Corector - 09 Ožujak, 2019, 17:04:41 ---Podrzavam sto si postao jebac za lipu! I ja sam dosta zestok igrac po tom pitanju pa sam se navozao kao nikada :headban
Mislim da je u Volva S60, on ima vecu elektricnu pumpu cini mi se 22mm ulazi
--- Kraj citata ---
Sta mislis da je jeftinije i bolje spojit el.pumpu, nego nabavit rabljenu original za 250kn i jos dat 200kn za reparatur set(ako treba naravno) i jos dat za magnet 300kn, vidim da je taj magnet skupa roba, gledam po njuski cijenu tog magneta i ne vjerujem?
Pupo:
I te električne pumpe su isto skupe pun k, neznam zašto se toliko cijene. Bolje na neki otpad i zasukat rukave :dontknow:
--- Citat: Corector - 04 Ožujak, 2019, 19:44:55 ---Od 5 skutera jedan ce fasovat. A nakon 15 godina sva su trula.
AG moto, prava sikonjara za 3 Nobela, koristim vec godinama... sve ce ti biti jasno ako pokisas na suho navuci na filter goriva :laughing7:
15, ili 20kn ti je metar.
--- Kraj citata ---
Di je taj AG moto, jer jedino što nalazim je u Rijeci. Dal ima silikonskih full prozirnih? Ja sam uzeo neka koja su trebala biti prozirna al su na kraju mlječna a za gorivo bi baš htio prozirna :icon_biggrin:
dacerovs:
Pupo, cak nisu skupe, 50€ kosta na SA i ima protok 9L.
A da se i nabavit od starih Mercedesa i Vwa, samo to je stara pumpa i pitaj boga kolko ce jos radit.
A nova takva pumpa za Mecku je 1000kn.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju