Ostalo > Svijet računala i mobitela

PC se smrzava nakon stavljanja nove graficke

<< < (2/6) > >>

dino73n:

--- Citat: Patr1k747 - 26 Rujan, 2018, 09:57:55 ---Updejtal bios ? Probaj pa javi

Sent from my iPhone using Tapatalk

--- Kraj citata ---
Upravo sam istio htio da predlozim. Stara je ploca prilicno a 1070ti je mlada grafika.

Sent from my Mate10pro using TapatalkPro

Nikola46:
Ajd probat cu napravit update, ali mrzne se i sa starom grafickom

dino73n:
Ako se mrzne sa starom grafickom a nije se mrznuo prije znaci da ti 99% ram pravi problem. Ja bih ti predlozio da probas alkoholom i cetkicom za zube oprati utore za ram a i za graficku na ploci i onda fenom posusiti.

Hoce to tako kod starijih kompova kad se dirnu poslije dužeg mirovanja. Dosta prasine je u svim kontaktima i jedva ceka da se nesto dodirne i pocne praviti problem.

Sent from my Mate10pro using TapatalkPro

Nikola46:
Nakon bios updatea, komp radi duze, al se opet zamrznio! Popizdit cu vise. Prije nego sam stavio komponente, sve sam izvadio van kucista, jer sam morao odpiliti komad kucista da bi stala graficka i tada sam sve ocistio i usisao. Probat cu jos sa alkoholom, ali nakon toga neznam sta da radim vise! Da sam siguran da je problem u maticnoj uzeo bi novu, ali ovako mi je besmisleno bacat novce

lukazikaovic:
skini hirensboot sa inteneta isprži ga na CD i napravi s njin test harddiska. Da on temeljno pregleda sve sektore hdda. Ovo vridi samo za HDD znaci ako imas SSD ne vridi

ili

instaliraj hw monitor i upali stress test dok pratiš stanje temperatura procesora i grafike

edit
ja san jednom ima problem da sata priključci od napajanja su gubili kontakt na konektoru. Nakon sta mi je crka ssd pa iza toga hdd kupija san tester za napajanja i skuzija da je u napajanju problem tj u konektoru. meni se u radu windowsa samo culo kako drugi disk se prikljucuje i iskljucuje sam od sebe. tako da tribalo bi ti detaljnije pregledat napajanje

isto tako može bit da je sata kabel za podatke ostecen pa izgubi kontakt i tako zamrzne

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju