Ostalo > Svijet računala i mobitela

PC se smrzava nakon stavljanja nove graficke

(1/6) > >>

Nikola46:
Prosli tjedan sam uzeo novu graficku i dodao jos rama u komp i sad se komp smrzava!

Probao sam sve, od formatiranja diskova i novih win, vadio sam jedne rame i ostavljao druge, vracao staru graficku,  provjeravao da li ima dosta struje, koristi o sam jedan, pa drugi disk(HDD i SSD), ali komp se i dalje smrzava. Nekad se smrzne pri dizanju win, a nekad radi 2-3h bez problema. Radio sam GPU i CPU stress test i nije bilo nikakvih problema.

Jedini problem koji mi je nejasan je ulazak u bios(UEFI). Od kad imama tu maticnu ulaskom u UEFI mis i tipkovnica nerade, a sad sam komp upalio bez CMOS baterije i mogu cackati po UEFI-u

Trenutno je u kompu:

Maticna - Gigabyte ga-970a-ds3p
Procesor - AMD FX 8350
Graficka - ASUS strix GTX 1070Ti A8G (stara je AMD R9-280x)
RAM - 16GB DDR3 1866(jedna plocica je G.Skill RipjawsX, a druga(nova) Kingston HyperX FURY)

Jel ima ko kakav prijedlog, vec sam na rubu zivaca!

Ceki21:
Napajanje ?

Lezz22:
ako mu radi normalno sa amd r9 280x onda mu je napajanje ok jer ta grafa trazi puno jace napajanje nego 1070ti

Nikola46:
Nije napajanje sigurno, testirao sam i imama viska oko 200w na full opterecenju. Mene pati ta maticna, jer je prije godinu dana na njoj pregorila zvucna kartica, pa je mozda sad krenila kompletno otkazivati

Patr1k747:
Updejtal bios ? Probaj pa javi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju