Ostalo > Svijet računala i mobitela

PC se smrzava nakon stavljanja nove graficke

<< < (3/6) > >>

Nikola46:

--- Citat: lukazikaovic - 26 Rujan, 2018, 19:10:29 ---skini hirensboot sa inteneta isprži ga na CD i napravi s njin test harddiska. Da on temeljno pregleda sve sektore hdda. Ovo vridi samo za HDD znaci ako imas SSD ne vridi

ili

instaliraj hw monitor i upali stress test dok pratiš stanje temperatura procesora i grafike

edit
ja san jednom ima problem da sata priključci od napajanja su gubili kontakt na konektoru. Nakon sta mi je crka ssd pa iza toga hdd kupija san tester za napajanja i skuzija da je u napajanju problem tj u konektoru. meni se u radu windowsa samo culo kako drugi disk se prikljucuje i iskljucuje sam od sebe. tako da tribalo bi ti detaljnije pregledat napajanje

isto tako može bit da je sata kabel za podatke ostecen pa izgubi kontakt i tako zamrzne

--- Kraj citata ---

Stress test sam napravio, cpu i gpu, nikakih problema. Digao sam win samo sa hdd, pa onda samo sa ssd i ista stvar, tak da mislim da su diskovi ok.

Ovaj komp mi je u firmi i trebao je sluzit kao VR simulator voznje za autoskolu. Uzeo sam jos Oculus rift, izreklamiro se i sad sranje steka, a ljudi dolaze!

lukazikaovic:
poprati lampicu hdd izvana na kucistu. ako ona stoji ugasena znaci da je izgubija kontakt sa hddon. probaj prominit sata kabel mozda ka je neko iskrivija kad je montira graficku. usput promini sata prikljucak na maticnoj

Nikola46:
Lampica treperi, nisam ju gledao kad se smrzne komp, a kablove sam ispreturo u sve utore i nema nikakih promjena. Najgore od svega je da cu sutra najvjerojatnije narucit novu maticnu, jer sam sve ostale opcije probao(sutra cu jos ocistit sve konektore alkohokom) , a ako nebude radilo ni sa novom maticnom onda cu se upucat.

Apsurd je da je to kuciste, sa losijom grafickom i 8 GB rama manje(u Oculus programu je pisalo da mi je komp preslab za VR) vrtilo i taj simulator i jos dosta drugih igrica

Pupo:
Da nisi stavio pol kile paste za procesor? Aj probaj izvadit komp iz kućišta i složit ga na stolu, bez kućišta. Samo s osnovnim stvarima.

bBoris:
Smrdi na ram, testiraj memoriju programom memtest64, tako sto ga instaliras na USB i bootas prilikom pokretanja.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju